Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 12

Тема: вБЕТ 4.4.2 Релеасед

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default вБЕТ 4.4.2 Релеасед

Хи

Znam da smo planirali da objavimo prvi vBET3.x ali Google je već dao novi Translation API v2 (platio jedan) pa smo morali da usvojimo naše planove za stvarnu situaciju. vBET 3.x će imati te promene u sledećem izdanju

Дакле, ово издање додаје подршку за Гоогле Превођење АПИ в2. У овом тренутку подржава 3 превод АПИ-ја:
    • Гоогле преводилац АПИ В1 (на располагању само до 1. децембра 2011)
    • Гоогле преводилац АПИ в2 (плаћа се)
    • Мицрософт Превод АПИ (бесплатно)

Тренутно ако желите да користите плаћене Гоогле АПИ-ја онда морате да укључите у Гоогле Превођење АПИ-В2 ручно одмах (Администратор ЦП-> вБЕТ-> Превод провајдери-> Користите Гоогле АПИ-В2 После 1. децембра ћемо уклонити ову опцију. Јер постоји Неће бити избора више.

Pošto ovo izdanje za nove instalacije podrazumevana vBET konfiguracija koristi samo besplatne jezike - dakle one koje podržava Microsoft Translation API. Takođe po podrazumevanoj vrednosti keširano vreme za život je 90 dana (pošto se Google Translation API v1 ne koristi po podrazumevanoj vrednosti nemamo ograničenje keša od 15 dana – još uvek u opisu parametara nema o ovom ograničenju za Google Translation API v1 korisnike). Takođe, dostupna je i nova opcija za čišćenje keša - možete reći koje tabele treba očistiti. Hvala to jest želite da imate besplatne i plaćene prevode, možete imati očišćen keš za besplatne prevode i održavati ga u toku sa rastućim kvalitetom. U isto vreme nećete uklanjati prevode koje ste platili, tako da nećete morati da plaćate iznova i iznova isti prevod Ovo je takođe podrazumevana vBET konfiguracija - tako da se sada čiste samo tabele za Microsoft prevode. Ako i dalje koristite Google Translation API v1 uključite čišćenje za ostatak jezika da biste poštovali Google Terms Of Service (ograničenje keširanje od 15 dana).

Имајте у виду да нове подразумеване вредности за старе параметре немају утицаја на форумима током ажурирања (имате стари вредност). Још увек за нове параметре (као што табела треба да се очисти) имаћете нашу подразумеване вредности, зато што је тамо нема претходне вредности.

Дакле, у кратке речи: ово издање је спреман да вам дају слободне преводе и омогућава променом конфигурације да подржи све 53 језика.

Ново:
    • Подршка за Гоогле Превод АПИ в2
    • Конфигурација за кеш чишћење (које језике би требало да буде очишћена)

Промене:
    • Дефаулт вБЕТ конфигурације припремљена за бесплатно превода

Бугс Кориговано:

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Сјајно! Ако сам упград од вб3 да вб4 да користе вбет4 ће моја кеш морати да поново почнете?
    Последњи изменио Snake; 01-09-11 U 22:00.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Сјајно! Ако сам упград од вб3 да вб4 да користе вбет4 ће моја кеш морати да поново почнете?
    Не - кеш ће остати као што је то. Управо направио упдате - немојте поново (не деинсталирати и инсталирати опет - током деинсталирате све кеш столови пала). Имајте на уму да ће вБЕТ3.к такође подржавају Мицрософт Превођење АПИ-ја и Гоогле Превођење АПИ-В2 - то је наш главни приоритет у овом тренутку Тако да не морате да ажурирате цео СМФ и све плугин само за то.

Ипак, ако имате дозволу за СМФ 4.к Лично мислим да је сасвим добар мотор и вреди за ажурирање (само бити спреман за питања ), ali nemojte ovo raditi samo zbog vBET novih prevoda - daćemo vam ga u sledećem izdanju vBET3.x.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    1

Text automatically translated from: Russian to: Serbian
    Translated text
    и како да подесите форум о СМФ 3.8.7 Упитај ??((( (бесплатна верзија)
    Original text

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Хи,
    Молимо вас да прочитате о СМФ 3.к одавде вБ3 Генерална дискусија - вБуллетин.орг форум, a ako želite da se raspitate o besplatnoj verziji našeg proizvoda vBet za vBulletin 3.x, molimo vas da otvorite novu nit u Фрее верзија вБЕТ2.3.к

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Где могу да добијем информације о уплаћеној услузи Гоогле? Колико ће коштати, и како га подесити преко њих? Хвала.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Где могу да добијем информације о уплаћеној услузи Гоогле? Колико ће коштати, и како га подесити преко њих? Хвала.
    Погледајте овде Плаћени верзија Гоогле Транслате АПИ-ја сада отворена за посао - Гоогле Транслате блог може да ради из врло скупи за форуме, они ће да наплати $ 0.05 по 500 речи!

Само сам узео просеку нит 9 порука, Укључујући све постбит текст било 3,456 речи што резултује $ 1.76!, Тако да превод ће коштати апсолутни богатство!

Да ли је бесплатно АПИ-ја иде у потпуности? Да ли постоји алтернатива као баблефисх АлтаВиста је?
    Последњи изменио Simon Lloyd; 04-09-11 U 18:28. Разлог: Додато обрачун трошкова!

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имајте на уму цену сам горе дао је само за један превод.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Simon Lloyd View Post
    Погледајте овде Плаћени верзија Гоогле Транслате АПИ-ја сада отворена за посао - Гоогле Транслате блог може да ради из врло скупи за форуме, они ће да наплати $ 0.05 по 500 речи!

Само сам узео просеку нит 9 порука, Укључујући све постбит текст било 3,456 речи што резултује $ 1.76!, Тако да превод ће коштати апсолутни богатство!

Да ли је бесплатно АПИ-ја иде у потпуности? Да ли постоји алтернатива као баблефисх АлтаВиста је?
    Ево о ценама за Гоогле Превод АПИ в2: Цене и услове коришћења услуге - Гоогле Транслате АПИ-В2 - Гоогле Цоде
    То је $ 20.00 на 1 000 000 карактера. То је број у слова а не у речима.

Такође, не постоји временско ограничење за кеширање Гоогле преводилац АПИ в2 резултате. Тако да не морате да плаћа изнова и изнова за исте превод. Тако да прорачуни пропустити једну ствар - да је након превод 1. нит, вБЕТ већ кеширани казне за статичку ГУИ елемената. Такође, у складу са Вашим резултат сте имали у једном нит 9 порука са резиме износу од 17 600 карактера - то чини просечно скоро 2 000 карактера по поруку. Ово није уобичајен пример. Многе поруке имају мање од 60 карактера (баш као и свој претходни пост). На пример ово веома одговор има мање од 1300 карактера, а то је дуг одговор као за многе форуме. Наравно, не постоји неко правило, али мислим да сте се плаши на смрт користећи само један пример, што није баш уобичајено за многе форуме.

У сваком случају - цене као цене - то је до Гоогле-како они желе да продају своје услуге и до корисника ће користити ове услуге или не.

Одговарајући на питање о слободној алтернатива - Да - вБЕТ4.к већ подржава потпуно бесплатан Мицрософт Превод АПИ-ја - ne podržava toliko jezika kao Google, ali je i dalje 35 jezika. Tako da vBET kupci mogu da uživaju u besplatnim prevodima čak i nakon što google prevod API v1 bude zatvoren. Barem dokle god je Microsoft Translation API besplatan, ali ovde smo takođe spremni da evoluiramo - vBET sada olakšava dodavanje novog API prevoda.
    Последњи изменио vBET; 04-09-11 U 19:36.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Мајкл, хвала за детаљан одговор, ја разумем шта ви покушавате да кажете, али, нажалост, пример сам дао је веома чест у мојим форумима, имам много много много дуже.

Драго ми је да ако покушам Гоогле плаћену услугу и то се ради сувише скупо и даље ће БА у могућности да понуди преводе у мом блог

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •