Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Amatér tu

Zakázaný
    Dátum registrácie
    07. 2011

Default Amatér tu

Dobrý deň, mám záujem o kúpu vBET. Ja som len zoznámiť s phpBB a nie skutočne vBulletin doteraz. Jediný dôvod, prečo by som kúpiť Erotika je pre vBET. Nie je niečo také na iných fórach sú k dispozícii?

Môj záujem o vBET je, že chcem svoje príspevky v anglickom jazyku musia byť preložené do mnohých jazykov a prekladal Pracovné miesta trvalého. To je môj pochopiť, čo je tak dobrý v porovnaní vBET. Mám pravdu?

Mojím najväčším záujmom je otázkou, či na fóre (a všetky jazyky) budú indexované Google a ďalšie vyhľadávače. Nie som odborník na toto všetko, ale to, čo som čítala, že fórum programu Zdá sa, že poruší niektoré z pravidiel okuliare a preto môžu byť škodlivé účinky z dlhodobého hľadiska. Je to tak?

Tiež, ak chcem kúpiť vBET, Myslíte si, že celkom nováčik, ako som ja, kto sa naozaj používa Erotika (len PhpBB), a neviem, veľa programovanie by byť schopný získať jednoduchý vBulletin + vBET v prevádzke? Vidím toľko technických problémov, ktoré nechcem, aby sa postaviť - ak mám na ich riešenie, môžem aj skončiť na začiatku, pretože viem, že nebude schopný tak urobiť.

Tiež potrebujem sa dostať vBSEO?

Vďaka.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli vBET pracuje len na vBulletin.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky - prosím len opýtať

Zakázaný
    Dátum registrácie
    07. 2011

Ahoj Michael,

Vďaka za Vašu odpoveď. Mám niekoľko nadväzujúcich otázok:

1) "Máme dokonca automatické čistenie vyrovnávacej pamäte na Cach výsledky nesmie byť dlhšia ako 15 dní, ako Google vyžaduje."

Sú si stránky skutočné stránky? Nie som si istý, čo je "cache", ale znamená to všetko znamená, že po 15 dňoch budú vymazané príspevky? Alebo budú všetky príspevky v rôznych jazykoch sa tam navždy a indexované v Google navždy?

2) Vyskytli sa prípady ľudí, ktorí používajú vBET beží faul na Google a ako sa ich strana indexované alebo ich hodnotenie od Google trpí nejakým spôsobom?

Vďaka
    Jonathan

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň,

Odpovede na vaše otázky:

). Vezmite prosím na vedomie, že čistič je plne konfigurovateľný

Zakázaný
    Dátum registrácie
    07. 2011

Vďaka Michal,

Vážim si vašej odpovede. Naozaj chcete kúpiť to a používať to, ale ja ešte potreba niektoré otázky odpovedať a niektoré záruky, pretože budem výdavky na softvér phpBB a tiež vBET. Ak to nevyjde na toho či onoho dôvodu, bude to strata 300 dolárov pre mňa!

1) Nie som si istý, ako presne funguje cache. Mám pravdu, keď hovorí, že zakaždým, miesto je napísaný v jazyku, to je prekladal do iných jazykov a do cache uložený vo svojom serveri po dobu 15 dní. Čo sa stane potom? Preklad je vymazaná a potom prepočítavajú znovu ďalších 15 dní?

Počas celej tejto doby by sa moje výsledky vo všetkých jazykoch možné vyhľadávať pomocou Google navždy? By sa tieto vyrovnávacej tvorbu a čistenie vyrovnávacej vplyv na môj obsah bol indexované Google?

2) Môžem obmedziť počet prekladov chcem vBet prekladať do? Predpokladám, že čím viac prekladov, viac zaťaženie serveru?

3) Môžem použiť normálny zdieľaný hosting na serveri? By to bola normálna webhostingu v poriadku, alebo sa vBet vyžiada ďalšie zdroje (VPS) pre program fungovať?

Vďaka za pomoc!

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň,

Žiadny problém - stačí sa opýtať, či budete potrebovať Odpoveď na Váš dotaz:
    1) NIE - príspevky nie sú preložené, keď sú písané. Príspevky sú prepočítané na vyžiadanie - keď niekto príde na prekladal vlákna stránky potom miesto je preložený a ísť do cache. A ak je v medzipamäti, potom je prevzatý z cache. Ak je vyprázdnenie vyrovnávacej pamäte. Potom to nie je v cache, tak to bude preložená a ísť do vyrovnávacej pamäte znova. A tak ďalej

2) Áno - je plne konfigurovateľné. Pre každý jazyk, ktorý má voľbu videnie bude podporovaná - stačí zrušiť začiarknutie jazyky, ktoré nechcete podporu na fóre a uložiť nastavenia (Ovládací Erotika Admin Panel - konfiguračnej stránky).

3) nie je 1 odpoveď. Všetko závisí na veľkosti vášho fóra. Ak máte veľké fórum musíte mať VPS / dedikovaný server, bude bez ohľadu na to použiť vBET alebo nie. My sa začína na zdieľanom servera. Tam, kde sme mali 4 fór na jednom účte (2 a 2 v reálnom test). Po nejakej dobe, kedy fórum vyrástol sme sa museli presťahovať. Ak váš Fórum sa pestuje od 0then môžete ušetriť nejaké peniaze na začiatok a začať na zdieľaných serveroch. Stále keď vyrastie, budete musieť presunúť, aj keď nepoužívate vBET. Zdieľané servery nie sú pre aplikácie, ktoré sa príliš veľký prevádzku. Bez ohľadu na to forum alebo niečo iné.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky - prosím len opýtať

Zakázaný
    Dátum registrácie
    07. 2011

Vďaka Michal,

Ste napísal:
    "Nie - príspevky nie sú preložené, ak sú písané Príspevky sú prevedené na vyžiadanie. - Keď niekto príde na prekladal vlákna stránky potom miesto je preložený a ísť do cache."

Nie som si istý, chápem to. Povedzme napríklad, že píšem miesto v angličtine a ja dúfam, že niekto cielenie v španielsky hovoriacich krajinách si ho prečítať. Ak je miesto nie je preložený prvý ihneď (alebo sú prvýkrát aspoň?), Tak ako sa španielsky hovoriaci človek bude vedieť, že som napísal, že miesto, ak je to len na Google v angličtine?

Napríklad môžem napísať príspevok v angličtine, "jedlo je dobré v tejto reštaurácii." Bude to ihneď preložené a indexované ako "La comida es bueno en este Restaurante"? Nechcem, aby vyhľadávanie v angličtine, alebo že bude v rozpore s účelom, čo chcem robiť. Nechcem ho používať svoje obmedzené anglicky, ale predpokladajú, že vie, žiadna angličtina vôbec a hľadá vo svojom jazyku. Je to to, čo robí alebo vBet sa mýlim?

Vďaka.

A plánujete urobiť ďalší fóra?

Dátum registrácie
    10. 2009

Nebude to len na Google v angličtine, pretože Google sa hemží fórum - znamená to, že Google patrí tiež prekladal odkazy. Tak sme dopyt po prekladoch a stránky dostane prekladal.

Je to veľmi jednoduché - obsah bude preložená vôbec prvýkrát, kedy niekto pôjde na preložené stránke prvýkrát. Nezáleží na tom bude fyzická osoba, alebo Google robot. Obsah je uložený do vyrovnávacej pamäte. A potom, čo vyprší vyrovnávacia pamäť je prepláchnuť a znovu naplnená, keď niekto požiada o preklad niečoho, čo ešte nie je uložený.

Takže keď napíšete svoje miesto v angličtine, potom to bude preložená na vyžiadanie - keď sa niekto bude pýtať na preklad. Google bude prechádzať vaše stránky, tak to bude tiež požiadať o preklad, tak to budú mať preložený obsah a register preložený stránku. Takže kto nevie anglicky nájdete na stránke hľadaním v jeho vlastnom jazyku tak rýchlo, ako Google bude index stránke.

Áno, máme v pláne sa všeobecnejšej nástroj, ktorý by bol schopný podporovať preklady v iných prostrediach, ale stále máme niektoré vlastnosti, ktoré chceme integrovať skôr, než sme sa otvoriť nový rad výrobkov. Nie je žiadny termín pre tento v túto chvíľu.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •