Dobrý deň, mám záujem o kúpu vBET. Ja som len zoznámiť s phpBB a nie skutočne vBulletin doteraz. Jediný dôvod, prečo by som kúpiť Erotika je pre vBET. Nie je niečo také na iných fórach sú k dispozícii?
Môj záujem o vBET je, že chcem svoje príspevky v anglickom jazyku musia byť preložené do mnohých jazykov a prekladal Pracovné miesta trvalého. To je môj pochopiť, čo je tak dobrý v porovnaní vBET. Mám pravdu?
Mojím najväčším záujmom je otázkou, či na fóre (a všetky jazyky) budú indexované Google a ďalšie vyhľadávače. Nie som odborník na toto všetko, ale to, čo som čítala, že fórum programu Zdá sa, že poruší niektoré z pravidiel okuliare a preto môžu byť škodlivé účinky z dlhodobého hľadiska. Je to tak?
Tiež, ak chcem kúpiť vBET, Myslíte si, že celkom nováčik, ako som ja, kto sa naozaj používa Erotika (len PhpBB), a neviem, veľa programovanie by byť schopný získať jednoduchý vBulletin + vBET v prevádzke? Vidím toľko technických problémov, ktoré nechcem, aby sa postaviť - ak mám na ich riešenie, môžem aj skončiť na začiatku, pretože viem, že nebude schopný tak urobiť.
Tiež potrebujem sa dostať vBSEO?
Vďaka.