Привіт, я зацікавлений в покупці vBET. Я тільки знайомі з PhpBB і фактично не мають Vbulletin ще. Єдина причина, я купив би VBulletin для vBET. Існує не те, як це для інших форумів є?
Мій інтерес до vBET тому, що я хочу, щоб мої повідомлення англійською мовою повинні бути переведені на багато мов і для перекладу повідомлень, буде постійним. Це моя розуміють того, що так добре vBET як і порівнюватися. Чи правий я?
Моє найбільше занепокоєння викликає питання про те, форум (і всі мови) буде індексуватися Google та інших пошукових системах. Я не фахівець в цьому, але читав, що те, що ваша програма форуму, здається, робить порушує деякі правила, Googles і, отже, може мати згубні наслідки в довгостроковій перспективі. Чи так це?
Крім того, якщо я хочу придбати vBET, ви думаєте, досить новачків як я, які насправді не використали VBulletin (тільки PhpBB) і не дуже багато знаю програмування зможуть отримати простий VBulletin + vBET і працює? Я бачу так багато технічних питань, що я не хочу, щоб протистояти - якщо у мене є їхні рішення, я можу також вийти з самого початку, тому що я знаю, що не буде в змозі зробити це.
Крім того, мені потрібно, щоб отримати VBSEO?
Дякуємо.