Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Vypnutím niektorých funkcií

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Vypnutím niektorých funkcií

Povedzme, že som chcel zakázať príspevok / PM preklade funkcie, langtitle BBCode a lang BBCode. Aké pluginy mám vypnúť?

Tiež nechcem vBET komentáre v mojom príspevku obsahu, pokiaľ je to možné.

Vďaka za každú pomoc!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

V takomto prípade stačí použiť free verziu - to nemá taký výkon, ale je to stále rýchly a robil len preklady.

Ak chcete, aby sa nové funkcie v vBET 3.x ak chcete, aby lang a langtitle BBCodes podporu konfigurovateľné - prosím, otvoriť nové vlákno-v http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Potrebujem výkon ako moje forum je celkom veľký. Tiež som nevedel, že bezplatná verzia použitých výrobkov!

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Tak dlho, kým nemáte zatiaľ žiadne príspevky v ďalších správach potom BBCode Lang a langtitle sa nepoužívajú - takže nemajú žiadny vplyv na výkon.

Ďalej upozorňujeme, že v 3.x sme mnoho vylepšení výkonu a ďalšia verzia 3.3.0 bude plný výkon.

Máme celú sub-fórum o free verzii a oznámení máte nalepené niť, ktorá popisuje rozdiely medzi slobodnými a komerčnej verzie.

Ak ste už majiteľom vBET 3.x potom oslabenie na vBET 2.x vypne Lang a langtitle BBCode, ale tiež bude používať pomalší najhoršie DB štruktúry a kódu, bez mnohých vylepšení výkonu.

Odporúčame urobiť nejaké kroky ladenia výkonu. Tu nájdete niekoľko rád (pozri aj príspevky pod týmto viac tipov)
    Výkon rady
    Naposledy upravil vBET; 11-12-09 v 23:12.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •