Povedzme, že som chcel zakázať príspevok / PM preklade funkcie, langtitle BBCode a lang BBCode. Aké pluginy mám vypnúť?
Tiež nechcem vBET komentáre v mojom príspevku obsahu, pokiaľ je to možné.
Vďaka za každú pomoc!
Povedzme, že som chcel zakázať príspevok / PM preklade funkcie, langtitle BBCode a lang BBCode. Aké pluginy mám vypnúť?
Tiež nechcem vBET komentáre v mojom príspevku obsahu, pokiaľ je to možné.
Vďaka za každú pomoc!
V takomto prípade stačí použiť free verziu - to nemá taký výkon, ale je to stále rýchly a robil len preklady.
Ak chcete, aby sa nové funkcie v vBET 3.x ak chcete, aby lang a langtitle BBCodes podporu konfigurovateľné - prosím, otvoriť nové vlákno-v http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Potrebujem výkon ako moje forum je celkom veľký. Tiež som nevedel, že bezplatná verzia použitých výrobkov!
Tak dlho, kým nemáte zatiaľ žiadne príspevky v ďalších správach potom BBCode Lang a langtitle sa nepoužívajú - takže nemajú žiadny vplyv na výkon.
Ďalej upozorňujeme, že v 3.x sme mnoho vylepšení výkonu a ďalšia verzia 3.3.0 bude plný výkon.
Máme celú sub-fórum o free verzii a oznámení máte nalepené niť, ktorá popisuje rozdiely medzi slobodnými a komerčnej verzie.
Ak ste už majiteľom vBET 3.x potom oslabenie na vBET 2.x vypne Lang a langtitle BBCode, ale tiež bude používať pomalší najhoršie DB štruktúry a kódu, bez mnohých vylepšení výkonu.
Odporúčame urobiť nejaké kroky ladenia výkonu. Tu nájdete niekoľko rád (pozri aj príspevky pod týmto viac tipov)
Výkon rady
Naposledy upravil vBET; 11-12-09 v 23:12.