Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Забраняването на някои функции

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Забраняването на някои функции

Да кажем, аз исках да деактивирате пощата / PM превод функции langtitle BBCode, и Lang BBcode. Какви плъгини трябва да изключите?

Аз също не искам никакви vBET коментари в съдържанието на моя пост, ако е възможно.

Благодаря за всяка помощ!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В такъв случай можете да използвате безплатната версия - не са такива резултати от работата, но тя все още е бърз и само преводи.

Ако искате нова функция в vBET 3.x да направи Ланг и langtitle BBCodes подкрепа конфигурируеми - Моля, отворете нова тема в http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Аз се нуждаят от изпълнението форум ми е доста голям. Също така, аз не знаех, че безплатната версия използваните продукти!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Стига да не са все още някакви мнения в други съобщения, тогава BBCodes Ланг и langtitle не се използват - така и не оказва влияние върху производителността.

Също така моля, имайте предвид, че в 3.x ние направихме много подобрения в производителността и следващата 3.3.0 версия ще бъде пълен подобрения на производителността.

Имаме цяло под-форум за безплатната версия и съобщения, имате полепнали нишка, която описва разликите между свободна и търговска версия.

Ако вече сте собственик на vBET 3.x омаловажаването vBET 2.x ще забрани Ланг и langtitle BBCodes, но също така ще използва най-лошото бавно DB структура и код, без много подобрения в производителността.

Ние препоръчваме да се направят някои стъпки за изпълнение на тунинг. Тук Вие ще намерите някои трикове (вж. също мнението долу тази за още съвети):
    Ефективност съвети
    Последната промяна е направена от vBET; 11-12-09 В 23:12.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •