Да кажем, аз исках да деактивирате пощата / PM превод функции langtitle BBCode, и Lang BBcode. Какви плъгини трябва да изключите?
Аз също не искам никакви vBET коментари в съдържанието на моя пост, ако е възможно.
Благодаря за всяка помощ!
Да кажем, аз исках да деактивирате пощата / PM превод функции langtitle BBCode, и Lang BBcode. Какви плъгини трябва да изключите?
Аз също не искам никакви vBET коментари в съдържанието на моя пост, ако е възможно.
Благодаря за всяка помощ!
В такъв случай можете да използвате безплатната версия - не са такива резултати от работата, но тя все още е бърз и само преводи.
Ако искате нова функция в vBET 3.x да направи Ланг и langtitle BBCodes подкрепа конфигурируеми - Моля, отворете нова тема в http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Аз се нуждаят от изпълнението форум ми е доста голям. Също така, аз не знаех, че безплатната версия използваните продукти!
Стига да не са все още някакви мнения в други съобщения, тогава BBCodes Ланг и langtitle не се използват - така и не оказва влияние върху производителността.
Също така моля, имайте предвид, че в 3.x ние направихме много подобрения в производителността и следващата 3.3.0 версия ще бъде пълен подобрения на производителността.
Имаме цяло под-форум за безплатната версия и съобщения, имате полепнали нишка, която описва разликите между свободна и търговска версия.
Ако вече сте собственик на vBET 3.x омаловажаването vBET 2.x ще забрани Ланг и langtitle BBCodes, но също така ще използва най-лошото бавно DB структура и код, без много подобрения в производителността.
Ние препоръчваме да се направят някои стъпки за изпълнение на тунинг. Тук Вие ще намерите някои трикове (вж. също мнението долу тази за още съвети):
Ефективност съвети
Последната промяна е направена от vBET; 11-12-09 В 23:12.