Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Pomôžte mi

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Thumbs up Pomôžte mi

1) Pre Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 ", kde môžem toto nastavenie?

2) Ako môžem zistiť, moje fórum je UTF-8 charactersets keď vidím v HTML znaková sada ukážte tento počet ISO-8859-1

3) Ako sa mi to nastavenie hodnoty Set CharacterSet malými písmenami?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    11. 2010

Ahoj

1)
    Ako je uvedené v Do-Not-upload -> readme.html súbor:
    Všetky konfigurácie sú vedľa CharacterSet Admin CP-> Nastavenia-> Možnosti-> - Zobraziť všetky nastavenia -
    Môžete si nájsť túto možnosť Možnosti zobrazenia (showthread) časť
    Oznámenie: V závislosti na tú druhú otázku, ako sa zdá, že fórum musí byť vo formáte UTF-8, takže si pamätajte, že tento krok je nutný iba NOT pre kódovanie UTF-8.

2)
    Ak je nastavené na ISO-8859-1, potom sa vaše fórum nie je v UTF-8, pretože to je hodnota "charset" atribút HTML nastavenia typu obsahu v šablóne "headinclude ... pre každú stránku svojho fóra
    Zapamätať si, Že táto možnosť by mala byť nastavená len raz tesne predtým, než sú všetky príspevky napísané do vašich forum! To preto, že to môže byť znak, neporiadok, keď zmeníte neskôr.
    Ak naozaj potrebujete vykonať zmeny, môžete si prečítať o tom Do-Not-upload -> readme.html súbor FAQ časť

3)
    To nie je nastavenie Prečítaj si to znovu -> Súbor CharacterSet hodnotu v malých <- To znamená, je potrebné nastaviť hodnotu CharacterSet malými písmenami (nie veľkými písmenami). Toto je nastavenie:
    Admin CP -> Jazyky a frázy -> Správca jazykov
    Musíte napísať utf-8 miesto UTF-8

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

1) tak, aby svoj návrh, musíme zmeniť na našom fóre formát previesť na UTF-8 alebo len pobyt v aktuálnej nastavenia?

2) Je veľmi dôležité, s ktorým sa v UTF-8?

3) Keď som toto nastavenie zmeniť $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); na $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); portálu prázdna. Tak, ako to vyriešiť?

4) Ako sa môžem vrátiť späť na našu hlavnú jazyk fóra po prekladať írskeho jazyka pomocou tohto vbtranslator
    ako abc.com / forum.php? language = ga Späť na abc.com / forum.php

5) Prečo potom, čo som použiť plugin, a previesť na iný jazyk, moja štatistika plugin, ktorý je Ukázať TOP plagát, nové vlákno, nové pracovné miesto a ďalšie nenasledoval previesť. Ako na to? Ešte raz náš popis v každej časti našej subforum tiež nešiel previesť tiež. Ako to opraviť?

6) Ako zmeniť dizajn vlajky?

7) Ako môžem nájsť súbor. Htaccess v mojej forum tieto pokyny?
    vBSEO integráciu

My forum: cutimalaysia.my

8) Prečo sa mi CMS vBulletin, nepreukázal vlajku?
    Naposledy upravil vBET; 04-12-10 v 11:30. Dôvod: Bad URL

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

1) môžete zostať na súčasnej nastavenia. Ak ste sa používať utf-8 forum stačí nastaviť túto možnosť: Počet znakov pred Obtekanie textu na 0

2) Nie, nie je to dôležité, ale ak máte NOT utf-8 charactersets Prosím, všetky dôležité kroky od readme.html súbor Do-Not-upload forder k NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosím, aby všetky integráciu s vBSEO krokov od readme.html súbor Do-Not-upload priečinok. Všetky kroky. Bol som na vašom fóre a vaše adresy url nie sú preložené. Mali by ste integrovať dve vBSEO súbory:
    _createurl.php
    _url.php

Ak to bude opäť (prázdna strana), prosím skúste nájsť v súbore protokolu názov problému. Tento log súbor je na vašom serveri. (Môžete opýtať abaut, že váš hosť provider)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Toto nie je SEO url. Ak chcete mať odkazy bez? jazyk parameter - prosím integrovať do url vášho SEO.
    Prosím:
    1. Prejsť na admincp-> vBET-> Hlavné
    2. súbor Typ väzby na VBSEO_URI
    3. súbor Preklad odkazy typu na Vytvorenie adresy URL, podľa SEO odkaz konsenzu (t.j. '/sk/adresa")
    4. upraviť .htaccess súbor (pridať všetky vBET rulse montážou vBSEO pravidlá môžete nájsť ho .htaccess súbor v Do-Not-upload zložky)

Ako sa späť do hlavnej jazyk? Stačí kliknúť na hlavnom jazykom flag (na našom fóre - to je angličtina flag)

5) Vysvetlite to lepšie. Tu vložte adresu URL vlákna s týmto problémom. Používate nejaké zvláštne Mod?

6) Môžete zmeniť polohu vlajky. K tomu je - prosím:
    1. Prejsť na admincp-> vBET-> Vlajky
    2. súbor Vlajky miesto možnosť, ako také chceš mať. Ak nastavíte Zvyk - Musíte dať $ Vbenterprisetranslatorflags do šablóny ručne.

7) Kde? Choďte na FTP (niektoré správca ako Total Commander) a prejdite do priečinka fórum root. V dolnej časti by ste mali mať. Htaccess súboru.
    vBET .htaccess súbor môžete nájsť v Do-Not-upload priečinok. Dať vBET pravidlá pred vBSEO pravidlá.

8) Bol som na fóre a vidím vlajku, tak prosím, vysvetliť túto otázku riešiť lepšie a vložte sem URL na stránku s otázkou (ak môžete)
    Naposledy upravil kamilkurczak; 03-12-10 v 19:48.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Quote Pôvodne odoslal Cuti Malaysia View Post
    1) Pre Set "Počet znakov pred Balenie text" 0 ", kde môžem toto nastavenie?

2) Ako môžem zistiť, moje fórum je UTF-8 charactersets keď vidím v HTML znaková sada ukážte tento počet ISO-8859-1

3) Ako sa mi to nastavenie hodnoty Set CharacterSet malými písmenami?
    takže chcem potvrdiť, moje forum nastavenia sa práve teraz nie je utf-8 charactersets? Je to správne?

Quote Pôvodne odoslal kamilkurczak View Post
    1) môžete zostať na súčasnej nastavenia. Ak ste sa používať utf-8 forum stačí nastaviť túto možnosť: Počet znakov pred Obtekanie textu na 0

2) Nie, nie je to dôležité, ale ak máte NOT utf-8 charactersets Prosím, všetky dôležité kroky od readme.html súbor Do-Not-upload forder k NOT utf-8 charactersets forum

3) Prosím, aby všetky integráciu s vBSEO krokov od readme.html súbor Do-Not-upload priečinok. Všetky kroky. Bol som na vašom fóre a vaše adresy url nie sú preložené. Mali by ste integrovať dve vBSEO súbory:
    _createurl.php
    _url.php

Ak to bude opäť (prázdna strana), prosím skúste nájsť v súbore protokolu názov problému. Tento log súbor je na vašom serveri. (Môžete opýtať abaut, že váš hosť provider)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Toto nie je SEO url. Ak chcete mať odkazy bez? jazyk parameter - prosím integrovať do url vášho SEO.
    Prosím:
    1. Prejsť na admincp-> vBET-> Hlavné
    2. súbor Typ väzby na VBSEO_URI
    3. súbor Preklad odkazy typu na Vytvorenie adresy URL, podľa SEO odkaz konsenzu (t.j. '/sk/adresa")
    4. upraviť .htaccess súbor (pridať všetky vBET rulse montážou vBSEO pravidlá môžete nájsť ho .htaccess súbor v Do-Not-upload zložky)

Ako sa späť do hlavnej jazyk? Stačí kliknúť na hlavnom jazykom flag (na našom fóre - to je angličtina flag)

5) Vysvetlite to lepšie. Tu vložte adresu URL vlákna s týmto problémom. Používate nejaké zvláštne Mod?

6) Môžete zmeniť polohu vlajky. K tomu je - prosím:
    1. Prejsť na admincp-> vBET-> Vlajky
    2. súbor Vlajky miesto možnosť, ako také chceš mať. Ak nastavíte Zvyk - Musíte dať $ Vbenterprisetranslatorflags do šablóny ručne.

7) Kde? Choďte na FTP (niektoré správca ako Total Commander) a prejdite do priečinka fórum root. V dolnej časti by ste mali mať. Htaccess súboru.
    vBET .htaccess súbor môžete nájsť v Do-Not-upload priečinok. Dať vBET pravidlá pred vBSEO pravidlá.

8) Bol som na fóre a vidím vlajku, tak prosím, vysvetliť túto otázku riešiť lepšie a vložte sem URL na stránku s otázkou (ak môžete)

1) po tom, čo som urobiť nejaké nastavenia, je to nastavenie, aby vbtranslator aktívny a dokáže konvertovať jazyk a link správne práve teraz?

2) Je to rovnaké tranlsator vBulletin presné prekladať pomocou Google Translate?

3) potom, čo som skontrolovať niektoré časti na môj blog je does't zmeny
    Napríklad tento odkaz http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

ale tento príspevok je možné previesť corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

Pre vašu informáciu môj primárny jazyk je v Malajčina. Prosím, pomôžte mi, všetko odkazom na túto otázku?
    Naposledy upravil Cuti Malaysia; 04-12-10 v 13:59.

Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal Cuti Malaysia View Post
    takže chcem potvrdiť, moje forum nastavenia sa práve teraz nie je utf-8 charactersets? Je to správne?

1) po tom, čo som urobiť nejaké nastavenia, je to nastavenie, aby vbtranslator aktívny a dokáže konvertovať jazyk a link správne práve teraz?

2) Je to rovnaké tranlsator vBulletin presné prekladať pomocou Google Translate?

3) potom, čo som skontrolovať niektoré časti na môj blog je does't zmeny
    Napríklad tento odkaz Eacnamaíoch Nuacht

ale tento príspevok je možné previesť corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

Pre vašu informáciu môj primárny jazyk je v Malajčina. Prosím, pomôžte mi, všetko odkazom na túto otázku?
    Môžete skontrolovať nastavenia fóra. Stačí ísť na admincp-> Jazyky a viet-> Správca jazykov-> Edit Settings-> HTML znaková sada
    Ak používate nie UTF-8 - to je v poriadku!

1) Bol som na forum a prekladateľskej práce dobre. Preklad v url s vBSEO práce Goot (máte dobrú integráciu sa)

2) Áno, vBET pracuje na motore Google Translator

3) Bol som na forum a prekladateľskej práce dobre. Kde je problém? Vysvetlite prosím, lepšie

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Quote Pôvodne odoslal kamilkurczak View Post
    Môžete skontrolovať nastavenia fóra. Stačí ísť na admincp-> Jazyky a viet-> Správca jazykov-> Edit Settings-> HTML znaková sada
    Ak používate nie UTF-8 - to je v poriadku!

1) Bol som na forum a prekladateľskej práce dobre. Preklad v url s vBSEO práce Goot (máte dobrú integráciu sa)

2) Áno, vBET pracuje na motore Google Translator

3) Bol som na forum a prekladateľskej práce dobre. Kde je problém? Vysvetlite prosím, lepšie

1) problém nemôžem robiť ani rôzne UTF-8, alebo nie, v mojom HTML znakovú sadu, je ukázať tento znak ISO-8859-1 <<<Je to UTF-8 alebo nie. Prosím potvrdiť.

2) Tak, znamená to, že Vbet na našom portáli pracuje správne?

3) Prečo vlajku pre prekladateľov Erotika na našom portáli na tejto adrese URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php ne show?
    Naposledy upravil Cuti Malaysia; 06-12-10 v 20:42.

Dátum registrácie
    05. 2010

1) ISO-8859-1 To nie je utf-8, a to je v poriadku
    2) preklady diel dobrý, ale keď som sa snažil preložiť príspevok zobrazený mod (podľa JavaScript) to nefungovalo. Mali by sme integrovať naše mod s mod.

Prosím, nové vlákno v oblasti integrácie a popísať časti tohto mod (nám názov a adresu URL tejto mod. Je to zadarmo mod alebo nie?)

3) Ja sa pozrieť.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Uveďte prosím skontrolujte pm

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Quote Pôvodne odoslal kamilkurczak
    Preklad funguje dobre, ale keď som sa snažil preložiť príspevok zobrazený mod (podľa JavaScript) to nefungovalo. Mali by sme integrovať naše mod s mod.

Prosím, nové vlákno v oblasti integrácie a popísať časti tohto mod (nám názov a adresu URL tejto mod. Je to zadarmo mod alebo nie?)
    Čo tým chcete povedať nasledujúce vyššie insturction. Nechcel som undertand. Čo si myslíte o mod?
    Naposledy upravil mateuszr; 09-12-10 v 08:19. Dôvod: použitie "Citácia", namiesto tučného textu

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •