Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Pomóż mi

Junior Member

Thumbs up Pomóż mi

1) Dla Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 ', gdzie mogę dostać to ustawienie?

2) Jak znam moje forum jest utf-8 charactersets jeśli widzę w HTML Character Set pokazać liczba ISO-8859-1

3) jak i znaleźć to ustawienie wartości CharacterSet Ustaw małymi literami?

Zakazany

Cześć

1)
    Jak opisano w do-not-upload -> readme.html plik:
    Wszystkie konfiguracje obok systemu kodowania są przez Admin CP-> Ustawienia-> Opcje-> - Pokaż wszystkie ustawienia -
    Możesz znaleźć tę opcję w Opcje wyświetlania tematów (showthread) sekcja
    Ogłoszenie: Zgodnie z drugie pytanie wydaje się, że forum ma być w formacie UTF-8, więc pamiętać, że ten krok jest konieczny tylko NIE dla UTF-8 zestawów znaków.

2)
    Jeśli jest ustawione na ISO-8859-1, a następnie swoim forum nie jest w UTF-8, ponieważ jest to wartość 'charset' atrybut HTML ustawienie typu zawartości w szablonie "headinclude" ... na każdej stronie forum
    Pamiętać, Że ta opcja powinna być ustawiona tylko RAZ tylko przed posty pisane są w swoim forum! To dlatego, że może to być znak, bałagan, gdy go zmodyfikować później.
    Jeśli naprawdę potrzebujesz do dokonywania zmian, można o tym przeczytać w do-not-upload -> readme.html plików w FAQ sekcja

3)
    To nie jest to ustawienie Wystarczy ją ponownie przeczytać -> Zestaw systemu kodowania wartości w małych <- To oznacza, musisz ustawić wartość CharacterSet w małe (nie LITERAMI). Jest to ustawienie:
    CP Administracja -> Języki i Frazy -> Language Manager
    Musisz napisać utf-8 zamiast UTF-8

Junior Member

1) tak, jak sugestia, musimy zmienić nasze forum przekonwertować do formatu UTF-8 lub po prostu zatrzymać się aktualne ustawienie?

2) Czy jest to bardzo ważne jest ustawienie w UTF-8?

3) kiedy i zmienić to ustawienie z $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); do $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); portalu stać puste. Więc jak go rozwiązać?

4) Jak mogę wrócić do naszych pierwotnych forum języka po tłumaczenia języka irlandzkiego za pomocą tego vbtranslator
    jak abc.com / forum.php? language = ga z powrotem do abc.com / forum.php

5) Dlaczego po tym, jak korzystać z tej wtyczki i konwersji na inny język, mój plugin statystycznych, które jest pokaz najlepszych plakatów, nowy wątek, nowy post, a inni nie poszli do konwersji. Jak to zrobić? Po raz kolejny nasz opis w każdej sekcji w naszym podforum również nie poszedł do konwersji również. Jak to naprawić?

6) Jak zmienić w wyglądzie flagi?

7) Jak mogę znaleźć pliku. Htaccess w moim forum do tej instrukcji?
    vBSEO integracji

moje forum: cutimalaysia.my

8) dlaczego w moim cms vbulletin, nie wykazały flaga?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 04-12-10 W 11:30. Powód: Bad URL

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

1) można zatrzymać się w bieżące ustawienie. Jeśli nie używasz utf-8 forum wystarczy ustawić tę opcję: Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu do 0

2) nie to nie jest ważne, ale jeśli masz NIE utf-8 charactersets prosimy wszystkich ważnych kroków od readme.html plik z do-not-upload Förder do nie utf-8 forum charactersets

3) Proszę dokonać wszystkich integracji z vBSEO kroków od readme.html plik z do-not-upload . Wszystkie kroki. Byłem na twoim forum i twoje adresy url nie są tłumaczone. Należy zintegrować dwa pliki vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

Jeśli będzie to ponownie (pusta strona), proszę spróbować znaleźć w pliku dziennika nazwę tej kwestii. Ten plik dziennika jest na serwerze. (Można poprosić abaut, że usługodawcy przyjmującego)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Nie jest to SEO url. Jeżeli chcesz, aby dolne bez ?parametr językowy - proszę zintegrować url do SEO.
    Prosimy o:
    1. przejdź do admincp-> vBET-> główne
    2. zestaw Rodzaj do VBSEO_URI
    3. zestaw Tłumaczenie linki typu Aby utworzyć adres URL zgodnie z konsensusem SEO link (np. '/en/address')
    4. edit your .htaccess file (dodaj wszystkie vBET rulse befor vBSEO rules you can find it in .htaccess file in do-not-upload folder)

Jak z powrotem do głównego języka? Wystarczy kliknąć na głównej flagi języka (na naszym forum - jest to angielski flaga)

5) Proszę wyjaśnić to lepiej. Proszę wkleić tutaj url do wątku z tym problemem. Czy korzystasz z żadnych specjalnych Mod?

6) można zmienić położenie flag. Aby to zrobić - proszę:
    1. przejdź do admincp-> vBET-> Flagi
    2. zestaw Miejsce flagi Opcja jako takie chcesz mieć. Jeśli ustawisz Zwyczaj - Należy umieścić $ Vbenterprisetranslatorflags do szablonu strony.

7) Gdzie? przejdź do FTP (przez jakiegoś menadżera jak Total Commander) i przejdź do katalogu głównego forum. Na dole powinieneś mieć plik. Htaccess.
    vBET .htaccess plik można znaleźć w do-not-upload . Przed regułami vBSEO należy umieścić reguły vBET.

8) byłem na forum i widzę, flagi, więc proszę wyjaśnić ten problem lepiej i wklej tutaj adres url do strony z emisji (jeśli możesz)
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 03-12-10 W 19:48.

Junior Member

Quote Napisał Cuti Malaysia View Post
    1) Dla Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 ', gdzie mogę dostać to ustawienie?

2) Jak znam moje forum jest utf-8 charactersets jeśli widzę w HTML Character Set pokazać liczba ISO-8859-1

3) jak i znaleźć to ustawienie wartości CharacterSet Ustaw małymi literami?
    więc chcę potwierdzić, moje ustawienia forum teraz jest w nie utf-8 charactersets? to jest prawda?

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    1) można zatrzymać się w bieżące ustawienie. Jeśli nie używasz utf-8 forum wystarczy ustawić tę opcję: Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu do 0

2) nie to nie jest ważne, ale jeśli masz NIE utf-8 charactersets prosimy wszystkich ważnych kroków od readme.html plik z do-not-upload Förder do nie utf-8 forum charactersets

3) Proszę dokonać wszystkich integracji z vBSEO kroków od readme.html plik z do-not-upload . Wszystkie kroki. Byłem na twoim forum i twoje adresy url nie są tłumaczone. Należy zintegrować dwa pliki vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

Jeśli będzie to ponownie (pusta strona), proszę spróbować znaleźć w pliku dziennika nazwę tej kwestii. Ten plik dziennika jest na serwerze. (Można poprosić abaut, że usługodawcy przyjmującego)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Nie jest to SEO url. Jeżeli chcesz, aby dolne bez ?parametr językowy - proszę zintegrować url do SEO.
    Prosimy o:
    1. przejdź do admincp-> vBET-> główne
    2. zestaw Rodzaj do VBSEO_URI
    3. zestaw Tłumaczenie linki typu Aby utworzyć adres URL zgodnie z konsensusem SEO link (np. '/en/address')
    4. edit your .htaccess file (dodaj wszystkie vBET rulse befor vBSEO rules you can find it in .htaccess file in do-not-upload folder)

Jak z powrotem do głównego języka? Wystarczy kliknąć na głównej flagi języka (na naszym forum - jest to angielski flaga)

5) Proszę wyjaśnić to lepiej. Proszę wkleić tutaj url do wątku z tym problemem. Czy korzystasz z żadnych specjalnych Mod?

6) można zmienić położenie flag. Aby to zrobić - proszę:
    1. przejdź do admincp-> vBET-> Flagi
    2. zestaw Miejsce flagi Opcja jako takie chcesz mieć. Jeśli ustawisz Zwyczaj - Należy umieścić $ Vbenterprisetranslatorflags do szablonu strony.

7) Gdzie? przejdź do FTP (przez jakiegoś menadżera jak Total Commander) i przejdź do katalogu głównego forum. Na dole powinieneś mieć plik. Htaccess.
    vBET .htaccess plik można znaleźć w do-not-upload . Przed regułami vBSEO należy umieścić reguły vBET.

8) byłem na forum i widzę, flagi, więc proszę wyjaśnić ten problem lepiej i wklej tutaj adres url do strony z emisji (jeśli możesz)

1) po dokonaniu niektórych konfiguracji, to wszystko jest ustawienie się vbtranslator aktywne i można konwertować języka i prawidłowo wstawić link w tej chwili?

2) Czy to tranlsator vBulletin samym dokładne tłumaczenie z Google Translate?

3) po i sprawdzić niektóre części na moim forum does't zmieni
    na przykład ten link, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

ale ten post może konwertować corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

dla twojej informacji moim głównym językiem jest język malajski. proszę mi pomóc odnosząc wszystkich na to pytanie?
    Ostatnio edytowane przez Cuti Malaysia; 04-12-10 W 13:59.

Quote Napisał Cuti Malaysia View Post
    więc chcę potwierdzić, moje ustawienia forum teraz jest w nie utf-8 charactersets? to jest prawda?

1) po dokonaniu niektórych konfiguracji, to wszystko jest ustawienie się vbtranslator aktywne i można konwertować języka i prawidłowo wstawić link w tej chwili?

2) Czy to tranlsator vBulletin samym dokładne tłumaczenie z Google Translate?

3) po i sprawdzić niektóre części na moim forum does't zmieni
    na przykład ten link, Eacnamaíoch Nuacht

ale ten post może konwertować corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

dla twojej informacji moim głównym językiem jest język malajski. proszę mi pomóc odnosząc wszystkich na to pytanie?
    Możesz sprawdzić ustawienia forum. Wystarczy wejść na admincp-> Języki i Zwroty-> Menedżer-> Język Edytuj ustawienia-> Zestaw znaków HTML
    Jeśli nie UTF-8 - jest OK!

1) Byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Tłumaczenie w url z vBSEO działa GOOT (masz dobrą integrację teraz)

2) Tak, vBET działa na silniku google tłumacz

3) byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Gdzie jest problem? Wyjaśnić to proszę

Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak View Post
    Możesz sprawdzić ustawienia forum. Wystarczy wejść na admincp-> Języki i Zwroty-> Menedżer-> Język Edytuj ustawienia-> Zestaw znaków HTML
    Jeśli nie UTF-8 - jest OK!

1) Byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Tłumaczenie w url z vBSEO działa GOOT (masz dobrą integrację teraz)

2) Tak, vBET działa na silniku google tłumacz

3) byłem na forum i tłumaczenie dobre uczynki. Gdzie jest problem? Wyjaśnić to proszę

1) problem jest i nie może podejmować różne albo UTF-8, czy nie, w moim HTML Zestaw znaków, to pokazać charakter ISO-8859-1 <<<Jest to UTF-8, czy nie. Proszę potwierdzić.

2) Tak, oznacza to, że vBET na naszym portalu działa prawidłowo?

3) Dlaczego flagi tłumacz vbulletin na naszym portalu pod tym adresem http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nie pokazać?
    Ostatnio edytowane przez Cuti Malaysia; 06-12-10 W 20:42.

1) ISO-8859-1 to nie w utf-8 i to jest OK
    2) tłumaczenie działa dobrze, ale gdy próbowałem tłumaczyć po wyświetlany przez mod (przez javascript) to nie działa. Tak więc, powinniśmy zintegrować nasze mod z mod.

Proszę się nowy wątek w dziale integracji i opisać ten mod (podać nazwę i url do tego mod. Jest bez mod czy nie?)

3) będzie to sprawdzić.

Junior Member

plase sprawdzić pm

Junior Member

Quote Napisał kamilkurczak
    tłumaczenie dobre uczynki, ale gdy próbowałem tłumaczyć po wyświetlany przez mod (przez javascript) to nie działa. Tak więc, powinniśmy zintegrować nasze mod z mod.

Proszę się nowy wątek w dziale integracji i opisać ten mod (podać nazwę i url do tego mod. Jest bez mod czy nie?)
    co masz na myśli następujące powyżej insturction. I nie undertand. Co masz na myśli o mod?
    Ostatnio edytowane przez mateuszr; 09-12-10 W 08:19. Powód: wykorzystania "cytatem" zamiast pogrubioną czcionką

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •