Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Úpravy šablóny

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Default Úpravy šablóny

Dobrý deň,

Pred nákupom PRO verzii som sa rozhodol zhodnotiť voľné jeden z mojich stránkach:
    travelexpert.gr / travel.php

Takže som pár otázok:
    1 .- Môžem pridať vlajok na linku pod mojím tlačidlo menu, kde sa hovorí: "Vaše cestovné poradca"?
    2 .- Rešpektujem želanie Google, aby svoje slongan, ale môžem pridať do päty, kým vlajky budú na vrchole?
    3 .- A na záver ... Cena 90 Sk zahŕňa úplne bezplatné verzii modulu?

Ďakujem
    Maria

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,
    Našiel som tento návod pre vás na bezplatnej verzii stránky vBET:
    vB Enterprise Prekladateľ - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    takže ak si chcete dať svoju vlajku pod toto tlačidlo - stačí ísť na vBET menu a upraviť vlajky miesto Zvyk. Potom stačí $ Vbenterprisetranslatorflags šablóny, pomocou tohto tlačidla

3. $ 90 - jedná sa o náklady na licencie vBET, Ak chcete odstrániť vBET úveru odkaz, môžete si kúpiť aj ďalšie značky bez licencie - pre 135 dolárov

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vidím, že sme prišli o odpoveď na otázku 2.

Takže - áno, môžete umiestniť Gogle logo na inom mieste. K tomu je potrebné odstrániť obrázok z Google vBET konfigurácie a pridajte ho do príslušnej šablóny Admin CP.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2010

Ďakujeme, že ste obaja z vás. Kúpim to počas víkendu.

Maria

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •