Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Nastaviť ako predvolený jazyk ako predvolené pre užívateľov, ktorí nemali to ešte

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Smile Nastaviť ako predvolený jazyk ako predvolené pre užívateľov, ktorí nemali to ešte

Ako spomína v post # 16 tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Možno, ďalšiu možnosť, aby sa ubezpečil užívatelia nastaviť predvolený jazyk, môže byť možnosť, že by sa zistiť, či má užívateľ urobiť, keď sa prihlási na tomto fóre? Ak je predvoleným jazykom je zistený Po nastavení bude užívateľ pokračovať v protokole v procese ako zvyčajne, ale ak je to zistenie, že zatiaľ čo on robil nie, tam by správu so žiadosťou o užívateľovi ísť vo svojom profile (čím ho tam automaticky) a žiadať o neho vybrať jeden predvolený jazyk, ako sa môže ísť nikde inde na tomto fóre.

To by Uistite sa, že všetky správy budú preložené (vrátane BB kódy) na tomto fóre, pretože všetci užívatelia by si vybrali svoj predvolený jazyk.

To by bolo naozaj skvelé addon.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Skvelý nápad Prijaté.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Skvelé, som rád, že sa vám páči môj návrh. V skutočnosti, s týmto realizovaný, bude to vyhnúť sa vám odpovede na mnoho otázok o "Prečo nie je nič preložené ako" alebo "to nefunguje" tak trochu ako niektorí z mojich vlastných otázok v minulosti.

Je to to bude implementovaná v ďalšej verzii? 3.1.3? Vidím, že už používate 3.1.3 tu, ale to nie je navrhnuté v sekcii na stiahnutie ešte.

Dátum registrácie
    10. 2009

Hotovo - po prihlásení užívateľa bez nastaviť predvolený jazyk je presmerovaný na stránke Upraviť profil, kde nájdete príslušnú správu zvyšovanie ho nastaviť. To je konfigurovateľný (zapnuté / vypnuté). Budú zaradené do vBET 3.1.3

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Wow, nemôže dočkať, až 3.1.3! lol vďaka moc!

Dátum registrácie
    10. 2009

Chystáme sa do 3.1.3 Funkcia automatického rozpoznávania jazyka. Potom budeme pripravení na vydanie. Samozrejme môže plány zmeniť, ak nejaký ďalší skvelý nápad pochádza od našich zákazníkov. Preferujeme flexibility je kľúčom k naozaj dobrý výrobok

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Chápem. Je to len, že som čakal predstaviť svoje hack oficiálne na svoje vlastné stránky a žiadosti som urobil by som naozaj mi pomohol vyhnúť sa niektorým nejasnostiam ohľadom jazyka defaut, atď Já bych naozaj potrebujem realizovaný čo najskôr. Je možné pre vás urobiť 3.1.3 k dispozícii a realizovať automatické rozpoznávanie jazyka sa v budúcich verziách? Táto funkcia je druh veľkých, by to nemalo byť súčasťou hlavnej modernizovanej ako 3,2 alebo tak niečo?

Tak či onak, stojí nič pýtať, ale ja by som naozaj ocenil dostať 3.1.3 čo najskôr, prosím.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Slovak
    Translated text
    To je tiež veľmi chutné Myslím si, že najlepší spôsob, dúfam, že som dostal povolenie by bolo prospešné.
    Original text

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Cybershaolin View Post
    Táto funkcia je druh veľkých, by to nemalo byť súčasťou hlavnej modernizovanej ako 3,2 alebo tak niečo?
    Máte úplnú pravdu

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

OK vykonávanie toto bolo robené, ale: Registrácia pre nových užívateľov sú OK, ale keď je používateľ člen fóra, pretože na dlhú dobu, to je problém s tým:

Funguje to dobre tak, že pri prihlásení, užívateľ, ktorý nedal svoj predvolený jazyk ale je automaticky presmerovaný do prostredia, kde si môžete nastaviť svoj jazyk. Problém je, aj keď sa nič nemení (čo znamená, nemení svoj jazyk) informácia je uložená ako je táto, a užívateľ bude ešte nemá svoje jazykové set! Takže by mal byť správu o tom, že užívateľ si musí nastaviť svoj jazyk potom, čo uloží informácie, ak nemal ho nastaviť. Takže, čo mám na mysli, je, že by mal prinútiť používateľov na nastavenie jazyka. Mám povedať?
    Naposledy upravil Cybershaolin; 04-12-09 v 05:07.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •