Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 18

Wątek: Ustaw język domyślny domyślnie dla użytkowników, którzy nie zrobił jeszcze

Członek

Smile Ustaw język domyślny domyślnie dla użytkowników, którzy nie zrobił jeszcze

Jak wymieniono w post # 16 tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Być może, innej opcji, aby upewnić się użytkownicy ustawić domyślny język, czy może być opcja, że będzie wykryć, czy użytkownik zrobił to, gdy loguje się na forum? Jeśli domyślny język jest wykrywany za ustalone, użytkownik nadal zalogować się proces jak zwykle, ale jeśli jest wykrycie go jako, że nie, nie będzie komunikat z żądaniem użytkownika, aby przejść w swoim profilu (co go tam automatycznie) i prosząc go , aby wybrać domyślny język, zanim będzie mógł go nigdzie indziej na forum.

To upewnij się, że wszystkie komunikaty będą tłumaczone (w tym BBCodes) na forum, bo wszyscy użytkownicy by wybrał ich język domyślny.

To naprawdę wielki addon.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Świetny pomysł Akceptowane.

Członek

Świetnie, cieszę się, że ci się podoba moja sugestia. W rzeczywistości, z tym wprowadzone w życie, to będzie cię unikać odpowiedzi na wiele pytań na temat "dlaczego nic nie jest tłumaczone jako" lub "nie działa" trochę jak niektórzy z moich własnych pytań w przeszłości.

Czy to zamierzam być realizowane w następnej wersji? 3.1.3? Widzę, że jesteś już uruchomiony 3.1.3 tutaj, ale nie jest to proponowane w obszarze pobierania jeszcze.

Sporządzono - po logowania użytkownika bez ustawić język domyślny zostanie przekierowany na stronę edycji profilu, gdzie znaleźć odpowiedni komunikat zwiększenie go ustawić. Jest konfigurowalny (włączona / wyłączona). Zostaną uwzględnione w vBET 3.1.3

Członek

Wow, nie mogę się doczekać 3.1.3! lol dzięki!

Planujemy wprowadzenie w 3.1.3 Funkcja automatycznego rozpoznawania języka. Po tym będziemy gotowi do wydania. Oczywiście plany mogą ulec zmianie, jeśli jakiś inny genialny pomysł naszych klientów. Wolimy elastyczność jako klucz do produktu bardzo dobry

Członek

Rozumiem. To tylko, że czekam na wprowadzenie hack oficjalnie na własnej witrynie i wniosków Zrobiłem to naprawdę mi pomóc, by uniknąć pewnych nieporozumień na temat języka defaut itp. to naprawdę muszę to wdrożone jak najszybciej. Czy jest możliwe, aby dokonać 3.1.3 dostępny i wdrożenie automatycznego rozpoznawania języka w przyszłej wersji? Funkcja ta jest rodzaj poważnej, nie powinny być uwzględnione w głównym zmodernizowane jak 3.2 czy coś takiego?

Tak czy inaczej, to nic nie kosztuje zapytać, ale i bardzo cenne, aby uzyskać 3.1.3 jak najszybciej, proszę.

Junior Member

Text automatically translated from: Turkish to: Polish
    Translated text
    Jest to również bardzo smaczne Myślę, że najlepszym sposobem, mam nadzieję, że dostał licencji byłoby korzystne.
    Original text

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    Funkcja ta jest rodzaj poważnej, nie powinny być uwzględnione w głównym zmodernizowane jak 3.2 czy coś takiego?
    Masz całkowitą rację

Członek

OK realizacji to zrobić, ale: Rejestracja dla nowych użytkowników są OK, ale gdy użytkownik jest członkiem forum od dłuższego czasu, nie ma z tym problemu:

Dobrze sprawdza się w sposób, który podczas logowania użytkownika, który nie wyznaczono jego domyślny język, jeszcze jest automatycznie przekierowywany w ustawieniach gdzie można ustawić język. Problemem jest to, nawet jeśli niczego nie zmienia (czyli nie zmieniając jego język) informacje są zapisywane w ten sposób, a użytkownik nie będzie jeszcze jej ustawić język! Tak więc, nie powinno być komunikat informujący użytkownika, że musi on wyznaczyć język po tym, zapisuje informacje, jeśli nie to zmienić. Tak więc, co mam na myśli to, że powinien on zmusić użytkownika, aby ustawić język. Masz mi chodzi?
    Ostatnio edytowane przez Cybershaolin; 04-12-09 W 05:07.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •