Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Chyba pri aktualizácii
/ Home / www / doc /*****/ myši / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Si to po inovácii 333 - 334, nahrané všetky súbory a dovážaného tovaru (kontroluje prepísať existujúci produkt).
Nejaké rady?
Uveďte, prosím, svoju presnú verziu BB a obsah súboru global.php okolo linky 238 (a bod, ktorý z nich je 238).
VB verzia je 3,84 global.php je:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
Nie som si istý, či Dreamweaver zobrazuje správna línie, tak som pridal kompletný kód arround to, 238 je
($ = Hák vBulletinHook: fetch_hook ("style_fetch"))? eval ($ háčik): false;
Prosím vypnite vBET plugin pre style_fetch hák a skontrolovať to to funguje. Ak nie, potom vypnite ďalšie pluginy pre style_fetch háčiky jeden po druhom (môže obrátiť na predchádzajúce) a skontrolujte, kedy začne pracovať. Keď nájdete ten, ktorý je vinný - Povedzte nám prosím, ktorý z nich to je.
Vďaka, vypnutie vbet style_fetch rieši túto chybu, ale teraz tam nie sú vlajky zobrazuje len zástupné symboly.
Ospravedlňujeme sa, ale videl som, kde som urobil chybu, som sa vrátil do druhej.
V poriadku, som veľmi ľúto, že ste sa zbytočnú prácu som proste nahral zložky v zlom adresári. Všetko je teraz v poriadku.
kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Teraz to funguje dobre, ale funkčnosť vBET je zakázané. To nemusí byť tak.
Táto funkcia bola zakázaná, aby sa analyzovať, čo je zle.
Prosím, napíšte sa, či to funguje, keď je aktivovaná plugin?
Ak to nefunguje, je problém a je potrebné opraviť, aby sa využiť všetky funkcie.
Ako som povedal vo svojom predchádzajúcom príspevku to bola moja chyba, som nahral vbet zložiek do koreňového adresára namiesto forum. Je to všetko v poriadku.
OK, takže - len pre istotu. Teraz je spustený so všetkými pluginy zapnuté - pravda? :) Pretože ak to je v poriadku s nejakým zdravotným postihnutím, tak nie všetky vBET časti budú fungovať správne (Pýtal som sa zakázať len určiť príčinu). Chápeme, že ste urobili chybu zložky, ale tiež napísal, že ste zakázali háčika, ktorý som opísal, a teraz si nie sme istí, ste povolený znovu.
Takže pre svojho klienta dobré (vaše dobré) Chceme mať istotu, že nestratí nič, a používate vBET so všetkými pluginy zapnuté. Potvrďte prosím, takže budeme môcť dobre spať;)
Áno, Michal, sú povolené všetky pluginy. Dokonca aj hosť cache na teraz, dúfam, že to ukáže vplyv na znižovanie zaťaženia servera čoskoro. Ďakujeme za vašu veľkú podporu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):