Zobraziť plnú verziu: Vyriešené functions_vbseo_createurl.php chyba
Práve som kúpil vBET a značky poplatok.
Začínam to v mojom httpd prihlási pri pokuse o spustenie Mapa generátora a vBET neprekladá CMS vôbec jeden, sa pokuta vo fóre.
[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true
Mám "vb Pre optimalizáciu", a najnovšie a najväčšie vBSEO nainštalovaný beh ideálne. (Alebo aspoň boli **********. lol)
Musím znovu a znovu kontrolovali všetky úpravy.
Prosím poraďte.
Vďaka,
PS: WTF! Nemožno ani miesto URL, logami (15 ********** miesto B4)
Dobrý deň.
Nastavili ste "Typ odkazu", aby VBSEO_URI? Vezmite prosím na vedomie, že vaša chybové hlásenie znamená, že súbor vBET vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php neboli zahrnuté, a vBET zahŕňa, ak je nakonfigurovaný pre odkazy vBSEO.
O preklade CMS - popíšte viac. Máte prázdne stránky alebo prázdny reťazec, alebo len pôvodný obsah? Uveďte, prosím, URL (PM je možné to urobiť tu), na stránku, kde môžeme vidieť.
O PS: Všimnite si, že vďaka SPAM sme museli obmedziť možnosť pridania URL na našom fóre. To bude odblokovaný po niekoľkých príspevkov. A ak vidíte *** To znamená, že v URL je použitá niektorá z cenzurovaných slov - stačí dať nám priestory, budeme vedieť, čo s tým robiť;)
Cítim sa hlúpo sooooo (Ako som chýbať) Mate ...
To je všetko, to bolo zastavenie Sitemap.
Zhrnutie:
============================
Forum zobrazení: 1522
Zobraziť vlákno: 10088
Zobraziť príspevok: 204
Profily: 3
Výsledky hlasovania: 0
Blogu: 0
Blog Tagy: 0
Album URL: 0
Sociálne skupiny URL: 1
Tag URL: 1
Archív: 1521
Celkový počet indexovaných URL: 13344
Celková doba spracovania: 47,004.40 sekúnd
3400 bol niečo ....:)
Ale CMS ešte nie je prekladom.
Strana vyprší zakaždým.
Pošlem ti PM Mate.
Vďaka,
OK, som sa získať viac informácií pomocou "Prehliadač Safari".
Safari can’t open the page.
Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
Vďaka Mate,
OK Vidím to teraz. Ako to vidím tiež k tomu dochádza len k článkom CMS - CMS hlavnej stránke je v poriadku.
Táto otázka je na úrovni vbenterprisetranslator_seo.php súboru. Máme tam kód, ktorý by mal chrániť proti takým presmerovanie vBSEO. Nemám potuchy, prečo to nefunguje na serveri. Musím tiež FTP prístup k vášmu fórum pozrieť sa na to - prosím PM. Pridáme naše záznamy do súboru a kontrolovať, prečo sú tieto parametre nie sú odobraté z reťazca dotazu.
Mate poslal. A vďaka.
Vďaka,
Najnovšie vBulletin Pevné tento problém, ako niektorí. (Prípad uzavretý)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):