PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené preťaženie preťaženie

badawidollah
27-03-10, 02:23
My forum Nie je prístupná teraz

preťaženie preťaženie

badawidollah
27-03-10, 02:29
ďalšia otázka

Môj index sa taky ako pred tým (je to stalo, keď som inštaláciu vbet 2.4.1 a späť k normálu po tom, čo som odinštalovať vbet na pár dní)

badawidollah
27-03-10, 02:29
NusantaraKu Malajzie-Indonézia Forum (http://www.nusantaraku.org)

badawidollah
27-03-10, 02:35
Dobrý deň, ************************************************* ***********..
kde je admin?

badawidollah
27-03-10, 03:59
štýly ok sa po 1 hodiny som odinštalovať VBET.

ale proti preťaženiu
jo

badawidollah
27-03-10, 05:08
ešte žiadny tím tu

badawidollah
27-03-10, 10:48
RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
$ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
27-03-10, 14:53
My forum Nie je prístupná teraz

preťaženie preťaženie

Nájdete výkon rád:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Zvlášť confider podporu menej jazykov na začiatku, ak máte veľké fórum, blok irelevantné stránok robots.txt a najdôležitejšie - zostať v kontakte - Budúci týždeň sme vydali novú verziu s naozaj veľké zlepšenie výkonu. Ak ste práve nainštalovali vBET môžete dokonca považujete ho zakázať a počkať na novú verziu (sme urobili veľa zmien algoritmu sa a zbaviť sa tak problémom s prekladom odkazov). Nerobte to, ak používate vBET na dlhú dobu - môžete stratiť vaše SEO potom.

vBET
27-03-10, 14:56
NusantaraKu Malajzie-Indonézia Forum (http://www.nusantaraku.org)

Ako to vidím ja teraz to funguje rýchlo:) Máte ešte nejaký problém?

I - Upozorňujeme, že vBET má špeciálne voľby sa bude preklad správ vB sa zmenil na vBSEO JavaScript. Nájdete ho v sekcii Rôzne:)

badawidollah
27-03-10, 16:30
Ako to vidím ja teraz to funguje rýchlo:) Máte ešte nejaký problém?

I - Upozorňujeme, že vBET má špeciálne voľby sa bude preklad správ vB sa zmenil na vBSEO JavaScript. Nájdete ho v sekcii Rôzne:)

Pozerám sa predovšetkým o optimalizáciu patrí vBSEO.
: P

vBET
27-03-10, 17:14
OK:) Ako som už písal - budete veľmi radi za novú verziu budúci týždeň. Urobili sme naozaj veľký výkonový rozdiel tam:)

Aj ako server spracuje môžete pridávať nové jazyky, po jednom z času na čas. Teraz vyrovnávacej pamäti sa plní tak to by malo byť lepší a lepší:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1