Zobraziť plnú verziu: Tere, hej (Estónsko)
Mám otázku?
Kto, kedy a kde, a ktorý je jazyková výrobok do estónskej
Prečo by som sa mal opýtať ...
Nie je filológ pochopiť, čo vlastne bol pripravený.
Nie som si istý, je to, čo žiadate, ale vBET podporuje Estónska v tomto momente:)
Nie som si istý, je to, čo žiadate, ale vBET podporuje Estónska v tomto momente:)
To nie je preložené ...
To je len kopírovanie slov zo slovníka, čo je jazyk, nedodržiavanie pravidiel uložených v rade. Skutočný jazyk je niečo úplne iné.
Každé slovo viac významov, je to zle, ale stojí o skutočnú voľbu slov, ktoré znamenajú niečo úplne iné
Nemôžeme s tým nič robiť kvalitný preklad Google. Pre niektoré jazyky, preklady sú jednoducho skvelé, u niektorých nie tak veľké.
Dobrou správou je - Google zlepšuje jeho preklad kvality služieb po celú dobu. Takže je tu veľká šanca, že bude lepšie, Estónska čoskoro:)
Nemôžeme s tým nič robiť kvalitný preklad Google. Pre niektoré jazyky, preklady sú jednoducho skvelé, u niektorých nie tak veľké.
Dobrou správou je - Google zlepšuje jeho preklad kvality služieb po celú dobu. Takže je tu veľká šanca, že bude lepšie, Estónska čoskoro:)
Esperanto alebo Engliše lepšie ako Google Translator.
Jazyky sú postavené z rôznych systémov.
Rôzne použitie, slová, ktorá môže byť významne súvisí s nesprávnou.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):