PDA

Zobraziť plnú verziu: Tere, hej (Estónsko)

lyyser
12-03-10, 11:45
Mám otázku?
Kto, kedy a kde, a ktorý je jazyková výrobok do estónskej
Prečo by som sa mal opýtať ...
Nie je filológ pochopiť, čo vlastne bol pripravený.

vBET
13-03-10, 01:25
Nie som si istý, je to, čo žiadate, ale vBET podporuje Estónska v tomto momente:)

lyyser
13-03-10, 21:17
Nie som si istý, je to, čo žiadate, ale vBET podporuje Estónska v tomto momente:)
To nie je preložené ...
To je len kopírovanie slov zo slovníka, čo je jazyk, nedodržiavanie pravidiel uložených v rade. Skutočný jazyk je niečo úplne iné.
Každé slovo viac významov, je to zle, ale stojí o skutočnú voľbu slov, ktoré znamenajú niečo úplne iné

vBET
14-03-10, 03:50
Nemôžeme s tým nič robiť kvalitný preklad Google. Pre niektoré jazyky, preklady sú jednoducho skvelé, u niektorých nie tak veľké.

Dobrou správou je - Google zlepšuje jeho preklad kvality služieb po celú dobu. Takže je tu veľká šanca, že bude lepšie, Estónska čoskoro:)

lyyser
14-03-10, 13:29
Nemôžeme s tým nič robiť kvalitný preklad Google. Pre niektoré jazyky, preklady sú jednoducho skvelé, u niektorých nie tak veľké.

Dobrou správou je - Google zlepšuje jeho preklad kvality služieb po celú dobu. Takže je tu veľká šanca, že bude lepšie, Estónska čoskoro:)

Esperanto alebo Engliše lepšie ako Google Translator.

Jazyky sú postavené z rôznych systémov.
Rôzne použitie, slová, ktorá môže byť významne súvisí s nesprávnou.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1