PDA

Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Iba preložiť nové témy

tavenger5
28-12-12, 23:16
Chcel by som navrhnúť funkciu len pridať preklad odkazy na témy novšie než špecifikovaného časového obdobia. Ak vlákna sú staršie než zadaného obdobia, ale boli preložené v danom jazyku, poskytovať odkaz na preklad.

Ako to je, Google a ostatné roboty nájdete každej stránke webu, zbytočne prekladať všetko vracia 10 rokov (v mojom prípade). To sa ukázala byť veľmi nákladné.

Fabiano
29-12-12, 13:56
Excelente sugestão ***

vBET
29-12-12, 15:14
V tejto chvíli môžete urobiť niečo takého. Nie podľa dátumu, ale miesto. To máte všetky veľmi staré témy v niektoré špeciálne miesto, potom môžete pridať v konfigurácii BB miesto ignorovaný - potom to nebude prekladať.

Tam by nemal byť problém s pridaním vek filter a neprejaví veľmi staré témy. Skontrolujeme nie sú už preložené alebo nie - to by bolo príliš nákladné pre výkon (môžeme myslieť po o pridanie neskôr ako ďalšiu možnosť).

Žiadosť prijatá:)

tavenger5
29-12-12, 15:43
Predpokladám, že tam sú fóra, ktoré mám, ktoré obsahujú starý Archív iba vlákna. Jediný problém je, že nechcete vypnúť preklady úplne ak už majú preklady vykonané (potom som by len plytvanie peňazí). To by nemal byť problém, ak robím novú inštaláciu BB.

Vďaka za vašu pozornosť.

vBET
30-12-12, 21:03
Sme sa myslieť na to. Stále - prosím zvážiť, že pre používateľov by bolo lepšie, keď bude úplne vypne alebo preložená kompletne, inak to bude mätúce - prečo sú a ty nie...

tavenger5
31-12-12, 21:41
V mojom prípade, väčšina užívateľov nebude späť okolo 5 rokov a čítania závity - len vyhľadávače sú

vBET
04-01-13, 14:55
Stále tento vyhľadávače vám prinesie nový prenos z reálnych užívateľov vyhľadávania. Mimochodom - ako som už písal budeme pracovať na to:)

Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
Neprejaví vlákno po zadanej dobe po dátume vytvorenia vlákno alebo dátum poslednej príspevok vo vlákne?

tavenger5
15-01-13, 21:06
Dátum poslednej príspevok bude pravdepodobne fungovať lepšie. Ak post je stále relevantné a bytia odpovedali, potom by pravdepodobne prekladal.

Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
Ďakujeme vám za váš podnet. Budeme pracovať na túto funkciu.

tavenger5
17-02-13, 15:44
Tiež umožňuje povedať, mám niekoľko x vlákien preložený, ale nechcem prekladať niečo vôbec ešte. Neexistuje žiadny spôsob, ako vypnúť preklady bez odstránenia všetky odkazy na tieto stránky.

V tomto prípade by som chcel zachovať vlajky odkazy kde prekladov existujú však vypnúť vlajky odkazy, takže nič nové prekla.

To je prípad, kde vnútorný spínač povedať "Ak toto vlákno je plne preložený v tomto jazyku, Zobraziť vlajku odkaz."

Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
Vytvorte novú tému s feature request.
Majte jeden problém za jedno vlákno.
Nová funkcia "len prekladať nové témy" už prebieha a zahrnuté v búdke - vBET 3.x a BB 4.x verzia.

tavenger5
02-03-13, 15:47
Nainstaloval som najnovšiu verziu, a bohužiaľ to nefunguje, ako som si myslel.

Problém je, že ak použité, staršie témy potom dni ktoré boli preložené už súvisia. Okrem toho odkaz je tam stále, ale dostane presmerovaný na pôvodný. Uvedomujem si, nie je problém pri určovaní, či vlákno bol preložený alebo nie, ale myslím, že je potrebné, nie odpad peniaze na predchádzajúcich prekladov, ktoré boli ukončené.

tavenger5
02-03-13, 20:43
Tiež, ak niť, ktorá bola už predtým preložená klesne pod hranicu "Don't přeloľit staré závity" potom tam bude veľa preindexovanie deje. Keby nič iného to by nemali byť niekoľko dní, ale pevne stanovený dátum tak preklady nie neustále zastarané.

Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
Ak téma je presmerovaný potom Nestrácajte peniaze na preklad, pretože to nie je odoslaná na preklad.
Preklad vlákno od určitého dátumu sa bude v http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3354-dont-translate-anything-new-threads-but-keep-links-anything-translated.html.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1