Zobraziť plnú verziu: Nastavenia tak platené preklady nie sú odstránené
Nie som 100% istý, že môj drahý platenú Google preklady sú neodstraňujú z databázy cache. Samozrejme nechcem frázy, ktoré boli preložené niekedy byť odstránené na tomto mieste lebo sú pomerne nákladné.
Zdá sa však, že preklady sú nikdy "hotové" Napriek iba s podporou 6 jazykov. Každý deň Google prekladá 500.000 znakov (kvóty, ktoré som), nie tráviť viac ako 10 dolárov (USD) za deň.
Je tam nastavenie, ktoré som chýbajúce niekde, ktorý spôsobuje preklady preložiť viackrát? Môže každý urobiť zlepšenia systém aby sa maximálne znížili počet prekladov, ktoré sú potrebné na správne preložiť? Napríklad ak fráza sa prekladá do jedného príspevku, a rovnaké frázy, že existuje v inom post, že rovnaké frázy bytosť odošle Google dvakrát?
Robí až do vašej konfigurácii cache sa zbaví, alebo nie. Môžete jednoducho vypnúť zúčtovanie cache funkčnosť nastavením Admin CP - > vBET Cache - > databáza Cache čas na Live (TTL) na 0. Alebo v istom mieste Cache zúčtovania stratégie na Disabled. Tiež prosím skontrolujte, či vaša databáza na (použitie Databáza cache). Upozorňujeme, že implicitne Databáza cache zapnutá a zúčtovania je vypnutý.
Ak vaša cache by byť čistené by ste mohli príliš vidieť záznamy o to v Admin CP - > naplánované úlohy - > naplánované úlohy Log.
Upozorňujeme, že všetok obsah, ktorý nie je preložený zatiaľ majú naplniť vyrovnávaciu pamäť. Môžete stráviť menej za deň, nie je problém, len cache zaplnia pomalšie.
Tiež navrhujem nakonfigurovať Apertium preklady - ktoré sú zadarmo. Nie všetky jazykové páry sú podporované, ale pre tých, ktoré sú Apertium vyberie sa pred Google urobiť preklad. Apertium server nie je vždy dosiahnuteľné, ale vBET môžete zvládnuť, že - jednoducho vždy snažíme prvý najlacnejšiu možnosť a ak nie je k dispozícii potom prepnúť na druhe.
A preto navrhujem tiež nakonfigurovať Microsoft preklad - existuje aj bezplatné preklady s 2 milióny znakov za mesiac limit. To nie je moc, ale to sa tiež uistite vaše náklady pomalší - Ostatné múdre vám bude hradená Google tie 2 milióny znaky:) A tu tiež Microsoft bude vybraný najprv ak je k dispozícii. Takže Apertium, potom Microsoft potom Google - toto je predvolené poradie preklady, ak sú nakonfigurované všetkých poskytovateľov. Toto poradie môžete zmeniť, ak chcete v konfiguračných súboroch, ale to sa neodporúča.
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím Opýtajte.
Vďaka - stačí stiahnuť najnovšiu verziu, a dostal nové Microsoft veci pracujú. Bohužiaľ môžem použiť 2 milióny znaky v o (edit) 30 min. Jejda!
Tiež, ja som bol preklad okolo 500 k znaky denne cez Google za takmer rok teraz. To stálo veľa peňazí, bohužiaľ.
Tiež, ja som bol preklad okolo 500 k znaky denne cez Google za takmer rok teraz. To stálo veľa peňazí, bohužiaľ.
Wow, ste vážne?
365 dní x 10 dolárov (500 k znaky perday) = 3.650 dolárov
by ste mali mať veľmi veľké fórum, ktoré zarobil viac ako 3.650 dolárov za rok, a veľmi veľa post preložiť
alebo stredne fórum vbet cache nie sú práve nastavenia, pozrite moje vlákno príliš http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/3139-how-make-database-cache-never-deleted-cleaned-so-no-need-translated-again.html, vždy záložnú a s vlastné riziko, cheers
Marcin Kalak
04-10-12, 19:19
Náklady sú závislé na Google a Microsoft, ale môžete znížiť množstvo textu zaslanými na preklad.
Znížiť svoje náklady platené preklady nájdete tu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411).
Najnovšiu verziu vBET má novú možnosť, ktorá znižuje náklady na preklad: Don't přeloľit číslo. Nájdete tu túto možnosť v AdminCP - > vBET - > Možnosti prekladu.
Tiež sa uistite, že máte dobré nastaviť cache čistiť.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):