PDA

Zobraziť plnú verziu: Je to možné?

Manual
30-09-11, 00:05
Dobrý deň!

Mám niekoľko otázok, predpredaj ... Mám vBulletin 4.0.8 forum ... a ja som zaujímavú kúpiť vBET ...

1. Prekladať z Google Translate API V1 Microsoft Translate API?

My forum v chorvátskom jazyku (veľmi podobné alebo bosnianskej srbský jazyk).
Google Prekladač podporuje chorvátske, srbské a bosnianske jazyky, ale Microsoft Translate API nepodporuje žiadne tohto jazykov ... : (

Môžem prekladať moje fórum s Google Translate API V1 z chorvátskeho jazyka do angličtiny ... a potom preložiť môj blog z angličtiny do všetkých ostatných Microsoft Translate API podporovaných jazykov?

2. Ak to nie je možné ... Môžem to urobiť ručne z databáz MySQL ... preložiť DB tabuľke dát z angličtiny do iných jazykov s MS Translate API ... Je to možné s vBET?

Alebo ... s iným skriptom ... alebo ... iným spôsobom, ako to urobiť?

3. Google Translate API V2 je veľmi drahá služba pre mňa (a pravdepodobne aj pre všetkých, ktorí majú stredné a veľké fórum) .. GT_API_v2 ... 1 M znakov = $ 20 ... ?!?!? ... : Eek:

Mám na VB4 DataBase ... len v tabuľke "post" ... v "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m postavy ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Z príspevok

V ďalších databázových tabuliek ... ako v tabuľke "niť" ... Názov ... Kľúčové slová ... Tabuľka "tag" ... Tabuľka "frázy" ... ďalšie pluginy vb ...

Povedzme, že môj blog má celkom 500 miliónov znakov ... Google Translate API V2 ... preložiť moje forum len jeden ďalší jazyk ... To ma bude stáť ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolárov dolárov

Keby som preložiť môj blog na TOP 20 jazykov ... To ma bude stáť ... 20 x 500 M = 200,000 dolárov dolárov

Kto bude platiť toľko peňazí za to? ... Viem, že ... Ja nechcem!

Zhrnutie témy: Google sa musí zmeniť, aby ... 1 M znakov = max 1 dolár dolár

Sa mýlim?

4. Je možné previesť len niektoré fóra ... Nie všetky fóra a všetkých fór?

Vďaka odpovedí

Príručka

vBET
01-10-11, 00:06
Dobrý deň.

1. V vBET si môžete nastaviť, ktorý preklad provider, ktorý chcete použiť pre každú páry jazyk prekladu. Stále vBET nepodporujú dvojité preklady v tomto okamihu. Takže ak preklad poskytovateľ nepodporuje špecifický jazyk, ktorý nebude môcť použiť na prevod z alebo do tohto jazyka.

2. Nie teraz. vBET nie sú zmeny vBulletin dáta. Používame vlastné cache a to je všetko. vBET poskytuje nástroje - ako je pridanie BBCode už existujúcich správ. Ale nemáme nástroj, ktorý by zmenu dátumu a takýto nástroj by byť potenciálne nebezpečná, pretože by stratilo svoj pôvodný obsah.

3. 1M znakov znamená 1 000 000 znakov. Vezmite prosím na vedomie, že Google API v1 je stále otvorený, ale oni dali reštriktívne limity, ktoré končia veľmi rýchlo práve teraz. Tiež podporuje Microsoft vBET Preklad API, ktoré je stále ešte voľné a majú tiež určité obmedzenia. Ak poznáte akýkoľvek iný voľný API, ktoré Podmienky služby nebude zakázať jeho použitie v vBET prosím bod, a my Vám radi pridať pre neho podporu.

Vezmite prosím na vedomie, že nemusíte sa obrátiť na všetkých podporovaných jazykoch. vBET umožňuje nastaviť, aké jazyky by mali byť aktívny.

Vezmite prosím na vedomie, že by ste mali ísť so svojim záverom na inom mieste - na Google. Sme úplne súhlasím, že by bolo lepšie, keby Google preklad by bol lacnejší, alebo ešte lepšie, ak by to bolo ešte voľné. Stále to nie je na nás a my môžeme robiť nič s tým. Prosím, pošlite svoje závery na Google - dúfame, že budú za to.

4. vBET umožňuje určiť stránky, ktoré by mali byť ignorované preklade motora. Môžete určiť, že tým, že časť URL - každý UURL, ktorá obsahuje daný text bude ignorovaný vBET.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky - prosím, spýtajte sa. Uvedomujeme si, že v túto chvíľu vBET nákup nie je tak jednoduché rozhodnutie, ako to bolo predtým, než Google dostať zaplatené.

Manual
01-10-11, 00:36
Áno ... Máte pravdu ... Pôjdem do Google, aby tento post Zhrnutie témy ... ale Google ciele nie fórum ... len malé až stredné webové stránky a blogy CMS ...

Viem, čo budem robiť ... prvý ... Preložiť všetko forum pre 50 + jazykov ... do 1. decembra 2011 ...

... druhá ... ručne pomocou MySQL a ďalšie nástroje ... Preložiť mojich forum do angličtiny ... a prechod na MS Tlmočník API ... prekladať do ďalších 35 jazykov ...

My členovia z Chorvátska, Srbska a Bosny ... i naďalej používať Google Translator (zadarmo) ... JavaScript v hornej časti fóra ... prekladať z angličtiny do fóra EXYU jazyky ...

Otázka ...

5. Ako Google Translate My forum ... vBET Pošlite slová Google ... a prijímať preložených slov a cache ... alebo ako?

6. Ako dlho trvá Google preložiť celý svoj forum do 53 jazykov ... jeden mesiac ... dva mesiace ... ?

Koľko slov (alebo znakov), Google Translate API v1 preložiť za deň?

vBET
01-10-11, 10:41
Prosím, nota, že preklad bezplatnú službu Google prekladateľ na vrchole fóre JavaScript nebude produkovať výsledky, ktoré budú indexované. Jediný spôsob, ako pre užívateľov, ako dostať tie budú už vedieť fórum pochopiť aspoň trochu obsah, ktorý je v cudzom jazyku pre nich a potom kliknite na tlačidlo Preložiť. Jedná sa o problém s týmto riešením - ľudia musia pochopiť, už o niečo, čo vidí, motivovať ich, aby kliknite na preklad. Budú to nájsť si vo vyhľadávačoch. Takže na záver - ľudia, ktorí majú záujem a bude hľadať vaše tému v cudzom jazyku nenájdete fórum. To je dôvod, prečo bola vytvorená vBET - to zmeniť a zaistiť si obsah tých, čo hľadajú svoju tému.

Vezmite prosím na vedomie, že vBET umožňuje používať niekoľko prekladov API v rovnakom čase. Ako som napísal skôr, než si môžete nastaviť pre každú jazykovú kombináciu, ktorá by vám mal preložiť. Takže aj keď chcete používať Google v1, kým to je uzavreté napriek tomu odporúčame používať spoločne s Microsoft Preklad API - aby nedošlo k rýchlemu dosiahnutiu limitov.

5. Presne tak. Potom, čo je to cache vBET používa cache.

6. Nemajú tušenie. Záleží na forum prevádzky. Rýchlejšie ľudí / roboti pôjdu do preloženej stránky, rýchlejšie to bude cache. Ale nepoužívajte žiadne vlastné roboty, ktoré - to nie je povolené. Tiež budete musieť pridať tu limity, ktoré sa zdá byť kratšie a skrat - V1 Google chystá uzavrieť.

Tiež nemajú tušenie. Ako som práve napísal, zdá sa, že limity sú prísnejšie, keď sa blíži zatváracou dobou. Prosím, pozrite sa na Google prostriedky pre túto odpoveď. My nechceme nikoho klamať tým, že niektoré staré informácie.

Manual
01-10-11, 23:14
Vezmite prosím na vedomie, že vBET umožňuje používať niekoľko prekladov API v rovnakom čase. Ako som napísal skôr, než si môžete nastaviť pre každú jazykovú kombináciu, ktorá by vám mal preložiť. Takže aj keď chcete používať Google v1, kým to je uzavreté napriek tomu odporúčame používať spoločne s Microsoft Preklad API - aby nedošlo k rýchlemu dosiahnutiu limitov.

Som rád, keď počujem, že voľby ... jazykový pár ...

Ak chápem správne ... Pýtam sa, že ste potvrdil nasledujúce riešenia:

V Správca možnosti vBET Control Panel sa dá robiť toto:

1a) prekladať pomocou Google Translate API v1 ... od chorvátskeho jazyka do angličtiny ...

1b) Preložiť s Microsoft Translate API ... z anglického jazyka do všetkých ostatných jazykov, 35 +

Či už je to lepšie ... od Google k dispozícii iba dva mesiace .... Vyššie uvedené riešenie ... alebo sa to riešenie?

2a) prekladať pomocou Google Translate API v1 ... od chorvátskeho jazyka do (6 jazykov), angličtina, španielčina, taliančina, nemčina, poľština a francúzština

2b) Preložiť s Microsoft Translate API z angličtiny do 5 jazykov ... Španielčiny do 5 jazykov ... Talianske / nemeckej / poľské / francúzštine 5 jazykov ...

Mám vBSEO 3.6.0 a vBSEO Sitemap generátor ... Či už urýchlenie preklade, alebo nie?

Mám viac než Google Bots denne Bing / MSN Bots ... a myslím, že to je iné riešenie lepšie ako prvý .... alebo ani nie ... Čo si myslíte ... Možno, že prvé riešenie je lepšie, pretože Google API zastaviť V1 veľmi skoro?

Vďaka za vaše návrhy.

vBET
02-10-11, 22:07
Vezmite prosím na vedomie, že správca CP máte možnosti pre Google určiť, ktorú verziu chcete použiť v1 alebo v2. Môžete sa tiež variant, ktorá umožňuje určiť chcete použiť len Google alebo inými poskytovateľmi príliš. Keď je nastavený na použitie iných poskytovateľov, potom v predvolenom nastavení, kedy je možné v aplikácii Microsoft je používaný. Stále je možné prekonfigurovať a nastaviť preklad poskytovateľa každú jazykovú kombináciu - táto konfigurácia sa vykonáva v konfiguračných súboroch nie sú v CP správcu. Je to kombinácia 53x53 tak príliš veľa pre správu CP, ale jednoduché - proste pre každý jazyk, ktorý má samostatné tabuľke v samostatnom konfiguračnom súbore, kde môžete nastaviť mapovanie - napr máte samostatný súbor pre mapovanie z Poľska a tam je tabuľka, kde sú kľúče " na "jazykové kódy a hodnoty sú názvy sprostredkovateľov. Týmto spôsobom môžete nastaviť preklad poskytovateľa pre každú jazykovú kombináciu. Takže nie všetko je Admin CP, ale ľahké.

1a) a 1b) myslím, nebudete rozumieť - nemôžete nastaviť prekladu toku. vBET robiť nie podporuje dvojité preklady. Iba jeden preklad na žiadosť. Zo správy jazyk žiadosť jazyk. Nemôžete mať akýkoľvek preklad uprostred. Takže áno môžete nastaviť Google prekladať z Chorvátska do angličtiny. A áno môžete nastaviť prekladať z angličtiny do iných podporovaný spoločnosťou Microsoft spoločnosťou Microsoft (je to dost na nastavenie 1 možnosti to - povoliť použitie iných poskytovateľov). Stále to bude robiť dvojité preklad. Správy, ktoré sú napísané v anglickom jazyku budú preložené spoločnosťou Microsoft. Správy, ktoré sú napísané v chorvátskych prepisu Google (pre všetky jazyky ste zapli, pretože Microsoft robiť nie podporuje Chorvátska.

2a) a 2b), naozaj nechápem, ako tieto dva spôsoby sú exkluzívne. Máte svoje forum v chorvátčine? - Musíte použiť Google. Máte svoje forum v angličtine - potom môžete použiť, ktorý z nich chcete, Microsoft alebo Google. Ak máte fórum v 2 jazykoch - potom sa budete musieť vybrať, ktorý jazyk je predvolený, označte správy do iných jazykov (máme robot pre túto - je v stave beta verzie a bude sa na trh), a potom budete musieť použiť Google pre chorvátske a môžete použiť Microsoft pre zvyšok. Ale všetky správy, ktoré výrobky písaný v chorvátčine bude preložený do Google, aby všetky požadované preklade - Microsoft nepodporuje tento jazyk.

Ak máte sitemap a bude integrovať s vBET, potom môžete očakávať, že topánky pôjde rýchlejšie na přeložené stránky. Stále ak máte veľmi obrovský prevádzku a veľa obsahu potom Uvedomte si o obmedzení voľného API. Pravdepodobne ste dosiahnu to veľmi rýchlo. V1 Booth Google a Microsoft majú denné limity. V Google v2 môžete nastaviť ho ako chcete, pretože budete platiť za to a limity sú len na kontrolu vaše vlastné náklady. Takže to môže byť múdre zapnite najprv len 2 jazyky - predvolené + jeden iných. A potom po vyrovnávaciu vyplní pridávať po jednom nových jazykov. Ak máte naozaj obrovský prevádzku a veľa obsahu prekladať, potom je možné, že bude oslovíte limity rýchly aj s len 2 jazyky zapnutá. Nie je to na nás - Google bol viac užívateľsky prívetivé pred. Teraz práve Vystrihnúť v1 a stavia limity... Ale je to niečo, čo môžete skontrolovať priamom prenose alebo vykonať niektoré výpočty a predpoklady o dennej premávky nové preložené stránky (po prvý preklad už máte uložené vo vyrovnávacej pamäti).

Manual
03-10-11, 00:01
Myslím, že ... Tento produkt nie je pre mňa ... pretože moje forum, sú v chorvátskom jazyku ... a môžem používať iba Google ...

Nechcem platiť za Google Translate API preklady V2 ...

Ak si nainštalujete tento produkt ... Aj možné použiť iba na 1 decembri 2011 ... a potom odinštalovať ... len mám o niečo viac návštevníkov a členov ...

Ako preložím forum ... nové príspevky od chorvátskeho do iných jazykov ... Google po vypnutí bez tranlsation GT API v1?

Odpoveď = žiadnom

Simon Lloyd
03-10-11, 00:56
Ak váš fórum je malý, budete môcť využiť platenej verzii spoločnosti Google API, práve som nainštaloval a môžete nastaviť limity v konzole Google API, koľko znakov deň môže byť preložený a tiež, koľko znakov persecond / za užívateľa (to jest počet znakov za sekundu na jeden hovor preklad), že má všetky kontroly, ktoré potrebujete taky, takže môžete vidieť, koľko charatcers používate a kedy. Takže si môžete nastaviť stráviť limit a sledovať, ako to ide, ak máte záujem len o niekoľkých jazykov, prekladal potom nebudete musieť nastaviť stráviť hranice príliš vysoká, aj teraz sa areound 200.000 návštevníkov za mesiac, zatiaľ som My som obmedzený stráviť až 100.000 znakov deň a ja som suporting 32 jazykov, takže to je 2 doláre denne, budem sledovať, aké jazyky sú len na moje forum (môžete ich vidieť v Google za hodinu pre váš API) a potom zase viac jazykov off, ktoré nie sú vyzval, môžem si predĺžiť svoju dennú útratu, pretože množstvo návštev, ktoré som si ale mohol znížiť asi tvoje ďalšie.

A Pamätajte, že microsoft pridávate nové jazyky pozdĺž cesty, takže je to všetko dobré:)

vBET
03-10-11, 13:48
Odpoveď = použitím iných API

Neexistuje spôsob, ktorý je už podporované v vBET - je to Google v2. Takže tam je cesta - nie niekto chcieť zaplatiť, ale spôsob existuje. Samozrejme som pochopiť, že nechcete použiť platené API.

Tiež prosím na vedomie, že sme sa vyhľadávanie pre iné preklad rozhrania API - tak je vám viem, že niektorí potom dajte nám Poznámka. Je to OK pre ich podmienky služby ochotne pridáme podporu pre iné API na vBET:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1