PDA

Zobraziť plnú verziu: Čo sa deje

Octavius
23-06-11, 00:42
Videl som to úprava vbulletin.org. Už nejaký výskum.

Aj to je v porovnaní funkcií vBSEO. Tiež som v porovnaní s východiskovou vBSEO VB4 na SEO ponuky.

Aj v súčasnej dobe mojej stránky nastavený na "použiť mod rewrite-friendly URL" v ponuke Možnosti.

Snažím sa dostať tam, kde moje člena môže mať myspace profilu typu mena.

Napríklad myši. com / užívateľské meno

Videl som vBSEO má to nastaviť takto. myši. com / Členovia / username.

To je príliš dlhá.

Mimochodom, tento softvér vyzerá, že bude lepšie, kvôli niekoľkým prekladov za behu a indexovanie. vBSEO nerobí, že to viem.

Minulý mesiac som sa posral svojich stránok SEO prechodom od Základné Friendly URL adresy URL mod rewrite, takže dúfam, že môžem obnoviť svoje predchádzajúce hodnotenie a prekonať s vBSEO.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1