PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Nepreložené titul v forumhome

Simon Lloyd
17-06-11, 07:50
Zdravím všetkých, som si všimol, že v forumhome sa názov vlákien nie sú preložené (Ak sa pozriete teraz na Microsoft Office Pomocník - Microsoft Office Diskusia - Excel VBA Programovanie - Access programovanie (http://www.thecodecage.com/forumz) Prejdite nadol vysádzanie forum, uvidíte ten, ktorý začína "Hola ...." v forumdisplay to ukazuje, ako" Ahoj ....", ktorý je v poriadku), je to bug alebo som niečo mssed pri upgrade alebo vBSEO alebo. htaccess?

vBET
17-06-11, 13:38
Ako vidím svoje tituly sú preložené. O toto sa tiež zmení URL medzi preklady. Vidím, že na hlavnej stránke fóra a vo subforum zobrazuje trochu iný názov - myslím, že je to preto, že titul Domov sa režú. Má tento titul je zabalený v langtitle BBCode? (Môžete si to overiť tým, že pôjdete na Advanced Edition.

Simon Lloyd
17-06-11, 17:41
Ako vidím svoje tituly sú preložené. O toto sa tiež zmení URL medzi preklady. Vidím, že na hlavnej stránke fóra a vo subforum zobrazuje trochu iný názov - myslím, že je to preto, že titul Domov sa režú. Má tento titul je zabalený v langtitle BBCode? (Môžete si to overiť tým, že pôjdete na pokročilé edition.Yes, keby som Zobraziť miesto v rozšírenom režime editácie je to Hola todos, ako môžete vidieť, že to nie je dlhý názov, takže neviem, prečo by malo byť skrátené a potom zobraziť nepreložené?

kamilkurczak
18-06-11, 09:49
Pokúsim sa reprodukovať na svojej skúšobnej forum:)

Simon Lloyd
18-06-11, 10:08
Ok tešíme sa na stretnutie s Vami:)

vBET
29-06-11, 17:47
Áno, ak môžem zobraziť miesto v rozšírenom režime editácie má tento Ahoj všetkým, ako môžete vidieť, že to nie je dlhý názov, takže neviem, prečo by malo byť skrátené a potom zobrazí nepreložené?

Ok - tak ako to vidím ja teraz, nie je žiadny problém. Je to dlhý názov, vrátane BBCode. Tak to máte skrátený na vBulletin (ako vidíte, máte tam bodky, tak to bola skrátená). vBET obsahuje špeciálny kód, ktorý zistí tituly s výrezom langtitle - ak našiel potom koniec langtitle BBCode je pridaný a titul je preložený. To je dôvod, prečo, keď sa na fóre stránke vidieť, ako má byť - poznamenať, bol znížený tak celý titul bol preložený. A keď ste na hlavnej stránke fóra vidieť to ako posledný príspevok, potom je strih na vBulletin, vBET spracuje a prevádza rez titul - to je dôvod, prečo máte ďalší preklad výsledkov (niečo iné, bola preložená). Všetko je v poriadku.

A ako si spomínam, že je preložená na forum. Bol som tam a videl to - problém bol, že ostatné výsledky preklad bol na hlavnej stránke fóra a sub-fórum stránku.

Ak chcete, aby zabránilo váš titul rezaný Erotika, potom choďte na správcu CP a nastaviť parametre vBulletin za to zodpovedný (Posledný Názov témy Maximálna zobrazená písmená.)

Prosím, povedz to, že pomôže, a budete potrebovať akékoľvek ďalšie pomoc tu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations