PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené po dlhej dobe, ale už nepracuje

wowglider.de
14-01-11, 18:57
Dobrý deň,
Nedávno som zistil, že vBet nefunguje, ako by mal už nie.

Warden wird geupdatet?? (Http: / / wow.glider-forum.de/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)
-->
Warden sa bude aktualizovať? (Http: / / wow.glider-forum.de/en/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)

Tiež by som chcel odstrániť "Automatické preklady podporované vBET 3.3.6" Áno, som si kúpil značku bez voľby.

Ďalšia vec, ktorú som zistil, že nemôžem nič robiť cez admincp, tam bol vždy, že vBET menoval odkaz, ale teraz zmenilo svoj .. Pozrite sa na fotografie
ImageShack ® - online foto a video Hosting (http://img841.imageshack.us/i/erroreg.jpg/)

Vďaka za každú pomoc.

vBET
14-01-11, 20:04
Ahoj

To bude zase pracovať:) Viem, že problém - to je na strane Google, takže to je to, čo by ste mali robiť:
1. Skontrolujte, či ste blokované Google alebo prijímať zlé výsledky. K tomu použite Google Tester:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728
2. Prosím, dajte nám výsledky.
3. Ak je všetko vyzerá OK - sa uistite, preklady, keď ste prihlásený Ak funguje, znamená to, že ste mali dočasný problém s Google a zlé Výsledok bol medzipamäte Host Cache (Proste je uvedené v zozname TODO, aby do medzipamäte, že v takom prípade ). Takže prosím, len čistý vzduch po celý Host cache (najlepšie to urobiť ručne - pozri poznámku v ponuke Nástroje vBET).

O branding zadarmo - pozri PM a uvedomte si, že v budúcej verzii toto bude odstránené default:)

A o žiadnej tezt v admin menu - vyzerá to, že žiadny vhodný výraz. Uistite sa, že vaša inštalácia je vhodná - len robil update - nahrať všetky súbory znovu a import výrobkov súbor znova. To by malo pomôcť:)

wowglider.de
16-01-11, 04:26
Ahoj, vďaka za vašu odpoveď.

Aj tryd to a vyzerá to OK:
Spustenie prekladateľské skúšky
Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "milo widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovacia chyba:

A tiež som tryd reupload na to, ale nefunguje. Hosť Cache nie je aktívny, pretože je to naozaj zlé pre účely SEO.

wowglider.de
16-01-11, 05:13
Neviem, prečo to vyzerá, že prácu. Vstúpil som do vBet možnosti cez phpBB voľby, zdá sa, že funguje, ale nemôžem nájsť to priamo, ale zdá sa, že prekladať sa, ale naozaj pomaly. Zdá sa, že všetky moje cache je prepísaná "nič"

vBET
16-01-11, 19:57
Ahoj, vďaka za vašu odpoveď.

Aj tryd to a vyzerá to OK:
Spustenie prekladateľské skúšky
Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "milo widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovacia chyba:

A tiež som tryd reupload na to, ale nefunguje. Hosť Cache nie je aktívny, pretože je to naozaj zlé pre účely SEO.

Takže vaše pripojenie Google je v poriadku. A ako to vidím ja, je teraz v poriadku. Takže asi ste mali nejaký dočasný problém s pripojením Google, ktorá je z nášho SopE a my nemôžeme robiť nič v tejto oblasti. Veľký, že je už funkčný:) Ja tiež pridať TODO úloha na odosielanie mailov vBET, kedy možno Google neboli zastihnutý:)

Hosť prípade nerobí nič škodlivého na SEO. Je to ešte lepšie pre SEO, pretože to robí indexovaných stránok generovať oveľa rýchlejšie, a pre Google je dôležité. To je veľké zlepšenie a odporúčame ho použiť.

Prosím, povedzte, prečo si myslíte, že hosťa Cache je zlé pre SEO? ...

vBET
16-01-11, 20:02
Neviem, prečo to vyzerá, že prácu. Vstúpil som do vBet možnosti cez phpBB voľby, zdá sa, že funguje, ale nemôžem nájsť to priamo, ale zdá sa, že prekladať sa, ale naozaj pomaly. Zdá sa, že všetky moje cache je prepísaná "nič"

Nechápem, čo presne máte na mysli, že vyrovnávacia pamäť je prepísaný "nič". Má nové záznamy nie sú prichádzajúce do vyrovnávacej pamäte, alebo v cache máte zlé záznamy (s prázdnymi preklady).

Práve som skontroloval stránku, ktorú dal ako príklad, a to znamená dobre a veľmi rýchlo. Možno ste kontroloval stránku, ktorá ešte nebola cache - v tomto prípade čas generovania je závislá na dobe odozvy Google nie je na vBET a môžeme robiť nič s tým. Vždy sa môžete pozrieť jednoducho tým, že vytvára rovnakú stránku dvakrát. 1. čas môže byť ešte nie je medzipamäte, ale ďalšie sa dá v reálnom čase generácie:) Data v cache zostane na 15 dní (konfigurovateľné), takže v skutočnosti vytvára fórum rýchly:)

Prosím, povedzte to budete potrebovať pomoc práve teraz? :)

kamilkurczak
25-01-11, 16:35
Žiadna odpoveď, odstránený. Ak nie, napíšte sem a ja sa otvorí toto vlákno znova.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1