PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Vie niekto, prečo sú všetky moje anglické stránky zpackal, ale preklady prácu?

dgparent
26-10-10, 20:07
Musel som upgradovať na vBSEO 3.5 a najnovšie vbet teraz môj Anglické stránky sú chaos, ale preklady fungovať dobre? Vyzerá to, že to môže robiť s CSS, alebo niečo, čo som v rozpakoch.

dgparent
26-10-10, 21:00
Tiež, keď idete na site.com / forum / stránka je prázdna, ale mám to v mojom htaccess

redirect 301 webscutest.com / forum / index.php webscutest.com / forum /
redirect 301 webscutest.com / forum webscutest.com / forum /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Webscutest \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.webscutest.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]

Užívatelia tak majú problémy nájsť na fóre

kamilkurczak
26-10-10, 21:46
Musel som upgradovať na vBSEO 3.5 a najnovšie vbet teraz môj Anglické stránky sú chaos, ale preklady fungovať dobre? Vyzerá to, že to môže robiť s CSS, alebo niečo, čo som v rozpakoch.

Dobrý deň,
Písal som o tom v inom niť. Ak zakážete vBSEO budete mať normálny, dobrý štýl. Skúste to.
Takže to je otázka vBSEO. Stačí napísať o tom na podporu vBSEO.

dgparent
26-10-10, 21:52
Áno, ja viem, ale nemajú odpoveď, a ja myslel, že tu niekto videl na tento problém

kamilkurczak
26-10-10, 21:55
Myslíte si, používať niektoré cache? ale nie vBET cache - z rôznych mod? Možno vB cache? Ak áno - skúste to jasné.
Úpravy:
Ako vidím svoj hlavný stránky Fórum je už funkčné.

dgparent
26-10-10, 22:03
pravdu, ale žiadny z anglickej stránky pracovať po kliknutí na miesto, aby si

vBET
27-10-10, 01:45
Dobrý deň.

Ako vidím na forum celý text vlákna je v bielej farbe na bielom pozadí. To je rovnaké pre preložená a nie je preložených strán. To je v opere. Keď som hľadať pod Firefox je v poriadku viacjazyčné stránky a zlé nie sú preložené (opäť text je v bielej farbe).
Ako to vidím ja Firebug za použitia Firefox nie sú preložené stránky, ktoré majú oveľa menej CSS štýly v cene. Domnievam sa, že nejaký súbor CSS sa nepoužíva potom vôbec.

Kamil - Skontrolujte URL v CSS súborov na tejto stránke. Je to všetko o štýloch. Celý obsah je vo výstupe.

I - predovšetkým - sa zisťovalo, to je vBET problém? Má problém sa objaví aj pri úplne vypnuté vBET (myslím vypnúť v správcu CP. Htaccess a vBSEO súbory)?

vBET
27-10-10, 01:49
Myslím, že je príčinou problému:

<base href="../http://www.webscutest.com/forum/" />

Ako môžete vidieť, že je zlé cesty v základe.

A to je na preložené stránke:

<base href="http://www.webscutest.com/forum/" />
<base href="/forum/pl/../http://www.webscutest.com/forum/" />

To je dôvod, prečo je práca na niekoľko broewsers a niektoré nie (niektorí si prvý základni, niektoré posledný).

dgparent
27-10-10, 01:53
nejaký nápad, ako opraviť? Kde vidíte to?

vBET
27-10-10, 01:57
Nájdete ju na stránke zdroje.

Prosím, povedzte, čo je presnú hodnotu parametra fóra vBulletin URL na forum.
Kamil - v prípade, že hodnota bude v poriadku, prosím, pozrite sa na riešenia pre klienta Serwer - poznať príčinu, že treba rýchlo riešiť (najprv zistiť, to je otázka vBET vôbec).
Mám 3 v noci, teraz sa ospravedlňujem, ale Kamil bude pracovať na ďalšie ráno:)

dgparent
27-10-10, 02:00
To je od adminpanel vb

Forum URL
URL fórum.
Poznámka: Nepridávajte koncové lomítko. ('/')

vBET
27-10-10, 02:18
vBulletin zmenil URL a opaqued to. Uveďte, prosím, znovu vnútri CODE BBCode - tak budeme poznať presnú hodnotu tohto parametra na forum.

dgparent
27-10-10, 02:20
Pridal som ďalšie: v URL

http://www.webscutest.com/forum

vBET
27-10-10, 02:29
Neviem, prečo to ťažšie ... Opravil som to - musím potvrdiť, aby ste sa uistili sa - prosím, pozrite sa vo svojom predchádzajúcom príspevku a potvrdiť to je presná hodnota?

Ak áno, potom je to v poriadku - v tomto prípade skontrolujte to je chyba vBET vôbec - disable vBET úplne:
1. Vypnúť v admin CP
2. Komentár vBET pravidlá. Haccess
3. Kopírovanie 2 skutočnú zmenil vBSEO súbory a prepísať ju pôvodnom obale od vBSEO.

Ak sa problém pretrváva aj po vypnutí, potom to nie je chyba vBET a nemôžeme vám pomôcť s otázkou, ktorá nie je spôsobená vBET.

Ak sa problém po vypnutí zmizne, potom prosím vrátiť zmeny a dávať Kamil informácie o tom - bude kontrolovať a riešiť na mieste.

kamilkurczak
27-10-10, 08:05
Dobrý deň,
Urobil som všetky kroky z funkcie Michal (predchádzajúci príspevok) a problém je stále tu (aj keď je vBET vypnutie).
Ako som už písal predtým - to je, ani vBET problém, pravdepodobne vBSEO. Stačí napísať na podporu vBSEO.
z našej strany to je všetko. Vyriešené

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1