PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Ako integrovať mojej vBAdvanced CMPSU stránky mimo fórum root?

Simon Lloyd
05-10-10, 16:36
Ahoj všetkým,
Práve som si trochu pomôcť dostať produkt do práce, a to krásne Teraz však užívam vBAdvanced CMPSU (nie vBadvanced dynamiky) a stránky na úrovni domény, tj www.thecodecage.com / index.php moje forum je tejto úrovni www.thecodecage.com / forumz Ako sa dostanem na preklad do práce na tejto stránke taky?

S pozdravom,
Simon

Simon Lloyd
05-10-10, 16:57
Len aby ste vedeli, že som editoval includes / vba_cmps_include_top.php do tejto podoby
<? Php
global $ vbenterprisetranslatorflags;
global $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
eval ('$ navigačné lišty = "'. fetch_template (" navigačnej lišty ).'";');

/ / ++============================================== ===========================++
/ / | | VBadvanced CMPSU v3.1.0 (vB 3,6 - VB 3,8) - 88781
/ / | | © 2003-2009 vBadvanced.com - Všetky práva vyhradené
/ / | | Tento súbor môže byť šírený v celku alebo významnej časti.
/ / | | VBadvanced (http://vbadvanced.com)
/ / | | Stiahnuté 16:57, nedeľa 11.ledna 2009But príznaky neprejavujú, takže nemôžete byť preložený?

S pozdravom,
Simon

kamilkurczak
06-10-10, 08:55
Skúšali ste to:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54

Simon Lloyd
06-10-10, 09:53
To je vrchol mojej úrovni domény. Htaccess

RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Skladba URL vonku je zapnutý, ale stále to nie je vidieť?

kamilkurczak
06-10-10, 10:04
. Prvé htaccess na vonkajšej stránka by mala byť:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Vložte prosím do týchto pravidiel. Htaccess

Simon Lloyd
06-10-10, 10:26
Kamil, vďaka za odpoveď, v hornej časti mojej. Htaccess teraz vyzerá takto
RewriteEngine on
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

ale stále nemôže príznaky objavia, takže nemožno skontrolovať preklad.

EDIT: Ak je táto funkcia ďalších krajín teraz nevidím na domovskú stránku

Simon Lloyd
06-10-10, 10:39
Kamil, som rozšíril svoje FTP prístup na úrovni domény:)

kamilkurczak
06-10-10, 10:54
Len sa pozrite dnes:
Ak použijete túto URL: Cage Code - Pomoc pakietu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusja (http://www.thecodecage.com/pl/)
je preložený, ale nevidím na zástavky, takže musíme pridať tento vlajky v ruke

Simon Lloyd
06-10-10, 11:01
Vďaka, ako to urobíme?

S pozdravom,
Simon

kamilkurczak
06-10-10, 11:35
tak,
1. Choďte do admincp-> vBET-> flags
2. nastaviť Vlajky miesto k vlastnej
3. pridať do šablóny v dobré miesto (na fóre je pod logom obrázok)
tento kód:
$vbenterprisetranslatorflags
(Nájsť dobré miesto pre vyhľadávacie stroje v admincp-> Štýly a šablóny-> Hľadanie v šablónach)

:)

Simon Lloyd
06-10-10, 11:39
(Vďaka, všimol som si, že ste už urobil a vážim si toho:) existuje len jeden viac menší problém, ak tu pozrieť Kód Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusie uvidíte že užívatelia online mená sú preložené, je tam spôsob, ako zabrániť používateľské mená sú preložené tam?

kamilkurczak
06-10-10, 11:49
ok pokúsim sa nájsť riešenie

Simon Lloyd
06-10-10, 11:50
Kamil, díky moc za vašu pozornosť s týmto:)

kamilkurczak
06-10-10, 11:52
to »Online Užívatelia box je mod alebo normálne vB možnosť?

Simon Lloyd
06-10-10, 11:56
Je to normálne vBAdvanced modul, ak sa pozriete do admincp na vBAdvanced CMPSU> adv_portal_onlineusers to je šablóna, ktorá dodáva modul (myslím), som si pm'd názov súboru, ktorý som ftp'd sa urobiť zmenu uvedené v súbore takto:
/ / Zmena Simons

Simon Lloyd
07-10-10, 13:11
(Vďaka, všimol som si, že ste už urobil a vážim si toho:) existuje len jeden viac menší problém, ak tu pozrieť Kód Cage - Office Microsoft - Microsoft Office (http://www.thecodecage.com/es/) diskusie uvidíte že užívatelia online mená sú preložené, je tam spôsob, ako zabrániť používateľské mená sú preložené tam?

ok pokúsim sa nájsť riešenie

to »Online Užívatelia box je mod alebo normálne vB voľba? Opravil som tento problém s týmto závitom http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/8-usernames-still-translated-2.html

kamilkurczak
07-10-10, 13:46
Vďaka za potvrdenie:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1