Vă mulţumim pentru răspuns domnule.
I-am trimis pe toţi meu VB Admin CP şi detaliile de acces FTP în PM şi vă rugăm să verificaţi-l.
mulţumiri
Vă mulţumim pentru răspuns domnule.
I-am trimis pe toţi meu VB Admin CP şi detaliile de acces FTP în PM şi vă rugăm să verificaţi-l.
mulţumiri
Da - doar a văzut şi verificate. Accesul este în regulă, dar eu nu pot găsi pe FTP dvs. directnory pe forum pentru dumneavoastră şi nici nu htaccess. (A se vedea PM). Vă rugăm să PM-mi locaţiile exacte.
mulţumesc pentru răspuns domnule.
vă rugăm să verificaţi din nou PM meu (trimis la tine).
mulţumiri
Aţi avut în normele:
Ar trebui să fie:redirecţionat pe forum pentru = / şi redirecţionat pe forum pentru = / 2 $
Cauză găsit şi corectată, astfel încât pagini traduse sunt generatoare de acum.redirecţionat = / forum / şi redirecţionat = / pe forum pentru / 2 $
Acum aveţi o problemă mai mult - stiluri nu sunt de lucru.
multumesc pentru ajutor mare.
Am găsit o soluţie mai bună este că am scos vBET din forumul meu, iar acum de încărcare serverul de baze de date şi de eroare ambele sunt rezolvate coz atunci când orice caroserie deschisă legătură într-apoi traduse de pe forum pentru meu, aşa că ia foarte mult timp nu trebuie să fie deschise şi în cazul în care link-ul este aşa că nu prezintă nici un stilurile pe pagini traduse.
asa ca acum doar până-mi cum de a opri Google link-uri de redirecţionare tradus înseamnă atunci când am scos Google vBET căutare încă legătură într-traduse din forumul meu.
Ei bine, eu sunt foarte recunoscător, care să mă ajute în această problemă.
mulţumiri
Articolul, care se va redirecţiona toate paginile traduse nu a tradus una din urmatoarele:
Vă rugăm să îl adoptă pentru cazul dvs. speciale şi testaţi-l.Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]