Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 26 de 26

Thread: Traducere titlu tăiat scurt în vBadvanced (teme recente)

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu pot să-mi daţi câteva alte soluţii? Aş dori să DoItMyself, astfel încât, în viitor, voi şti ce să fac fără a se obosi cineva la fiecare actualizare.

Cum am spus tot ce trebuie să fac pentru a rezolva eroarea este faceţi clic pe Editare (atingere nimic), apoi salvaţi pentru a obţine titlul corect de lucru.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
    Dacă am înţeles corect - atunci când titlul este rupt şi le-aţi făcut editaţi şi să salvaţi fără a schimba ceva, atunci aceasta este corectată? Şi cum arată pentru filet noi - este rupt sau este OK?

De asemenea, - Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces să fie în stare să rezolve această problemă. În acest moment vă ţineţi-o singur. Vă rugăm să PM detalii de acces astfel vom fi în măsură să rezolve problema şi închideţi-l.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de mario06 View Post
    Nu pot să-mi daţi câteva alte soluţii? Aş dori să DoItMyself, astfel încât, în viitor, voi şti ce să fac fără a se obosi cineva la fiecare actualizare.

Cum am spus tot ce trebuie să fac pentru a rezolva eroarea este faceţi clic pe Editare (atingere nimic), apoi salvaţi pentru a obţine titlul corect de lucru.
    Încă o dată - avem nevoie de acces la forum. Avem nevoie de primul pentru a gasi cauza problema să fie capabil să-l repara. Şi vom căuta soluţii care vor fi incluse în următoarea lansare - asa ca am umple găsi pentru soluţie care nu va necesita modificări în fiecare actualizare.

In acest moment nu putem oferi DoItYourself soluţie, pentru că nu avem soluţie şi sunteţi ne exploataţie pentru găsirea acesteia. Dacă doriţi să îl ai rezolvat - va rugam sa ne dea acces. Dacă sunt conştienţi de problemele de securitate, atunci vă rugăm să fac conturile temporare pentru noi, sau schimba parole la unele temporare, sau să creaţi exemplu de test de pe forum pentru dvs. cu problema reproduse.
    Ultima modificare făcută de vBET; 10-08-10 la 00:10. Motivul: greseala de scriere

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Dacă am înţeles corect - atunci când titlul este rupt şi le-aţi făcut editaţi şi să salvaţi fără a schimba ceva, atunci aceasta este corectată? Şi cum arată pentru filet noi - este rupt sau este OK?

De asemenea, - Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces să fie în stare să rezolve această problemă. În acest moment vă ţineţi-o singur. Vă rugăm să PM detalii de acces astfel vom fi în măsură să rezolve problema şi închideţi-l.

Pentru a face să funcţioneze.

1. Faceţi clic pe modificaţi
    2. Nu face nimic
    3. Doar salva
    = 100% Funcţionează sensul că nimic nu este rupt!
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 19-08-10 la 08:52.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci, poate că este deja rezolvată şi ceea ce vedeţi este doar cache rău rezultă din versiunile anterioare. Vă rugăm să spun cum functioneaza pentru complet nou thread - sunt rezultatele sunt OK apoi (fără a face acest pas "dummy" Editare). Dacă OK atunci cred că problema nu mai există şi avem posibilitatea să închideţi această problemă

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns - aşa am înţeles că este rezolvată. Dacă nu vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •