Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 26 з 26

Тэма: Назва пераклад абарвалася ў vBadvanced (Апошнія тэмы)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Хіба вы не можаце даць мне некаторыя іншыя рашэнні? Я хацеў бы DoItMyself так, што ў будучыні я буду ведаць, што рабіць, не турбуючы нікога на кожным абнаўленні.

Як я ўжо сказаў усё, што трэба зрабіць, каб выправіць памылкі націсніце змяніць (дакранайцеся ні да чаго), то захаваць, каб атрымаць тытул працуе правільна.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.
    Калі я правільна разумею - калі назва парушаецца, і вы зрабілі рэдагаваць і захоўваць, нічога не змяняючы то гэта выправіць? І як гэта выглядае для новага патоку - гэта не працуе ці добра?

Акрамя таго - я да гэтага часу знаходзіцца ў чаканні доступу дэталі, якія будуць у стане вырашыць гэтую праблему. У гэты момант вы трымаеце яго самастойна. Калі ласка, падрабязна PM доступу, таму мы зможам вырашыць гэтае пытанне і закрыць яго.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Хіба вы не можаце даць мне некаторыя іншыя рашэнні? Я хацеў бы DoItMyself так, што ў будучыні я буду ведаць, што рабіць, не турбуючы нікога на кожным абнаўленні.

Як я ўжо сказаў усё, што трэба зрабіць, каб выправіць памылкі націсніце змяніць (дакранайцеся ні да чаго), то захаваць, каб атрымаць тытул працуе правільна.
    Яшчэ раз - мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі. Нам трэба спачатку знайсці прычыну пытання, каб мець магчымасць выправіць яе. І мы будзем шукаць рашэнне, якое будзе ўключана ў наступную версію - так што мы запаўняем знайсці рашэння, якое не патрабуе ніякіх зменаў у кожным абнаўленні.

На дадзены момант мы не можам даць вам DoItYourself рашэнне, таму што ў нас няма рашэння, і вы трымаеце нас яго знаходжання. Калі вы хочаце, каб ён вырашыў - калі ласка, дайце нам доступ. Калі вы ведаеце аб праблемах бяспекі, то рабіце часовыя рахунку для нас, або змяненне пароляў да некаторых часовым, або стварыць тэст асобнік вашага форуму з прайграная пытанні.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 10-08-10 у 00:10. Прычына: памылка друку

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Калі я правільна разумею - калі назва парушаецца, і вы зрабілі рэдагаваць і захоўваць, нічога не змяняючы то гэта выправіць? І як гэта выглядае для новага патоку - гэта не працуе ці добра?

Акрамя таго - я да гэтага часу знаходзіцца ў чаканні доступу дэталі, якія будуць у стане вырашыць гэтую праблему. У гэты момант вы трымаеце яго самастойна. Калі ласка, падрабязна PM доступу, таму мы зможам вырашыць гэтае пытанне і закрыць яго.

Каб прымусіць яе працаваць.

1. Націсніце на спасылку змяніць
    2. Нічога не рабіць
    3. Проста захавайце
    Працы = 100% азначае, што нічога не зламана!
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 19-08-10 у 08:52.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таму, магчыма, яна ўжо вырашана, і тое, што вы бачыце, што гэта толькі кэшаваныя дрэнны вынік ад папярэдніх версій. Калі ласка, распавядзіце, як гэта працуе на зусім новы паток - гэта вынікі ОК, затым (без гэтага манекена крок рэдагавання). Калі ўсё ў парадку тады, я думаю, што гэтае пытанне больш не існуе, і мы можам закрыць гэтае пытанне

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

няма адказу - так я разумею, што не будзе вырашана. Калі няма, калі ласка, пішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •