Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 16

Thread: eroare vBET cu Marco1 Ascunde toate

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default eroare vBET cu Marco1 Ascunde toate

Max:
    Am testat pe un forum vBET 2.4.3 şi MARCO1 Hide All Hack v4.0

MARCO1 Hide All Hack ceea ce face este de a ascunde link-uri oaspeţilor, schimbarea legătură într-cu-un mesaj, problema este că mesajul este scris de 2 ori dacă vBET 2.4.3 este instalat.

MARCO1 Hidel toate pot fi descărcate de pe site-ul web vbulletin.org.

Poate orice membru al personalului are o privire? Cred că vBET este foarte interesant, dar cu această problemă ...

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Poţi să inseraţi aici adresa URL pe forum. Aş dori să văd această problemă. Vă rugăm să scrieţi-mi unde pot gasi acest aspect (pe forum). În cazul în care am nevoie să te uiţi?

Este această problemă doar pe pagini traduse sau non-tradus pagini prea?
    Vă rugăm, dezactivaţi vBET de admincp şi asiguraţi-vă că această problemă este în continuare.

Aştept cu nerăbdare să auzim de la tine.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Da, am testat şi este pe web vBET este activat, dar pe care nu happends tradus pagini.
    Happends întotdeauna vBET este activat, îl puteţi verifica, de exemplu, care intră aici: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Va trebui să înlocuiţi *** cu net, deoarece i mesaj cant site-uri web, fără a 15 mesaje.

Acum este vBET dezactivaţi şi este înlocuit legătură într-o singură dată, cu mesajul: [Solo Membri Registrados pueden ver los link-uri. HAZ faceţi clic pe alin registrarte]

Dar este vBET este activat mesajul este: [Solo Membri Registrados pueden ver link-uri los. HAZ faceţi clic pe punctul registrarte [singur Membri Registrados pueden ver los link-uri. HAZ faceţi clic pe punctul registrarte]]

Dacă aveţi nevoie i se poate reactiva vBET dar ca MARCO1 Hide All este un addon gratuit pe care îl puteţi descărca de vbulletin.org şi de testare pe computerul local mai bine.

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Miguel86; 23-06-10 la 19:15. Motivul: Explicaţi motivul ***

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am o întrebare unul acum. ezitati sa incercati pentru a dezactiva această Marco şi să încerce să găsească această problemă. ezitati sa scrieti aici este această problemă încă?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Dar dacă i dezactivaţi marco, mesajul de care aveţi nevoie să fii înregistrat pentru a vedea link-uri nu va apărea pentru că acel mesaj apare cu Marco ascunde toate.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Dar dacă este vBET turded oprit aceste optiuni funcţionează normal?
    Aceasta este o problemă, etc Marco. Doar a scrie pentru a sprijini echipa de acest produs.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Dacă vBET este dezactivat happends dont, deci cred ca este o problema vBET: S

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua Miguel,

Ştiu că, dar este de lucru vBET Goot prea.

Aceasta este, probabil, un conflict între două plugin-uri (vBET şi Marco) şi nu este o problemă vBET. Găsirea conflictul va dura un timp foarte lung, deoarece vBET au o mulţime de fişiere şi funcţii şi nu ştim acest plugin (Marco, etc). Marco este plugin mai puţin. Ajutorul Lui va fi mai uşor să găsească acest conflict, aşa încât vă rugăm să le scrie.

Dacă nu reuşesc, atunci vom încerca să-l stabilească.

Thank You.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Miguel86 View Post
    Dacă vBET este dezactivat happends dont, deci cred ca este o problema vBET: S
    Pun pariu că, atunci când este MARCO1 dissabled apoi, de asemenea, dont se întâmplă, deci cred că este un conflict - pelase necultivate Kamil lui sugestii. Găsirea conflictul este mult mai uşor pentru autor de mod mai mici şi, de asemenea, este mult mai uşor de modificările făcute acolo.

Aşa cum a scris Kamil - vom încerca să rezolve conflictul în cazul în care autorul a MARCO1 nu va reuşi, dar mai întâi vă rugăm să-l întreb despre asta

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Problema este că Marco dont răspuns nimic legat de acest mod de la 17 aprilie.

Am văzut mod de multe ori şi i cant a se vedea problema.
    Are vBET orice TIP de rescriere a fiecărui URL-ul paginii? maeby asta motivul.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •