Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Strange cod

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Strange cod

Considerat aceasta în fişierul vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Ce e asta bun pentru? Tot ceea ce face este să adăugaţi un sfârşit de linie in plus de mai jos pe forum pentru dumneavoastră.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cele mai multe, eventual, acest efect secundar este a unora dintre testele noastre interne (poate pentru legătură într-credit - într-adevăr greu de spus acum ), Care în loc să fie şters de către programator a fost doar ascuns în stiluri.

Vă rugăm să scoateţi-l doar - cum le-ai scris - nu face nimic

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Asta e exact ceea ce am făcut

BTW, treabă bună pe cele mai recente release-se pare că chiar şi în momente de vârf, cu o memorie cache 3Gb de performanţă este mare! De încărcare meu serverul nu merge mai trecut 3.0! (Care este cu 1200 on-line la data de 8 core Nehalem!)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de moman View Post
    Asta e exact ceea ce am făcut

BTW, treabă bună pe cele mai recente release-se pare că chiar şi în momente de vârf, cu o memorie cache 3Gb de performanţă este mare! De încărcare meu serverul nu merge mai trecut 3.0! (Care este cu 1200 on-line la data de 8 core Nehalem!)
    Este grozav să aud că clienţii noştri sunt mulţumiţi de produsul nostru Avem încă planuri de optimizare (cum ar fi fişierul cache şi sprijin motoare cache), dar mai întâi trebuie să pună în aplicare unele cereri caracteristici de la utilizatorii noştri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

FYI acest cod este încă prezentă în 3.3.3.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

LOL Am închis problemă ca şi în cazul de rezolvari de probleme, aşa că am pierde în producţie. Sunt o deschidere acum să se ocupe de appropriately data viitoare.

Vă rugăm să eliminaţi la fel ca şi data trecută. Ne pare rău pentru necazurile

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Puteţi să vă rog să-mi spuneţi cum să eliminaţi acest lucru de la meu BF versiunea 3.33??? De asemenea, am trimis un PM

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind am gasit
    Ultima modificare făcută de chick; 12-05-10 la 20:49.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - avem solutie pentru asta. Acesta va fi inclus în următoarea lansare. Potrivit notelor cod această parte este util pentru noi, pentru scopuri de diagnosticare (uneori ajută în caz de probleme, pentru a afla nu este şabloane lucru sau nu). Deci, codul va rămâne, dar va fi schimbat stilul (la: display: none;) Şi va avea absolut nici un impact asupra aspectului

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Tu ar trebui să facă în întregime codul de invizibil pentru utilizatorul final pentru SEO şi lăţime de bandă de economisire scopuri. Ceva de-a lungul liniei de o verificare condiţionată PHP pentru o variabilă depanare global ar fi mult mai profesionist.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, dar noi avem adesea probleme atunci când a devenit pentru a ne lasa in pentru a client-server. Nu toată lumea vrea să împărtăşiţi detaliile de acces - totul este rezolvat de 10 ori mai apoi, şi aşa mai departe.

Vă rugăm să reţineţi că soluţia reală nu va afecta SEO, la toate - acest lucru mic este aplicat doar la pagina principala a forumului. Şi, aşa cum este descris-au ajutat deja de mai multe ori cu clienţii având în aspectele standard şi nu unele probleme.

Ne vom gândi în continuare despre unele altă soluţie, care ne-ar ajuta in probleme de diagnostic utilizatorii noştri fără a fi nevoie pentru a cere detalii de acces. Dacă aveţi orice sugestii, vom lua în considerare cu plăcere

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •