Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Dziwny kod

Senior Member

Default Dziwny kod

Znalazłem to w pliku vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Co to jest dobre dla? Wszystko co robi jest dodanie w nowej linii poniżej forum.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Większość być może jest to efekt uboczny niektórych naszych wewnętrznych testów (może dla łącza kredytowej - naprawdę trudno powiedzieć teraz ), Które zamiast być skasowane przez coder tylko ukryte w stylach.

Proszę po prostu usunąć - tak jak napisałeś - nic się nie dzieje

Senior Member

To właśnie ja

BTW, dobrą pracę w najnowszej wersji, wydaje się, że nawet w godzinach szczytu z 3 Gb pamięci podręcznej wydajność jest super! Moje obciążenia serwera nie przejść obok 3,0 więcej! (To z 1200 online na 8 Nehalem rdzenia!)

Quote Napisał moman View Post
    To właśnie ja

BTW, dobrą pracę w najnowszej wersji, wydaje się, że nawet w godzinach szczytu z 3 Gb pamięci podręcznej wydajność jest super! Moje obciążenia serwera nie przejść obok 3,0 więcej! (To z 1200 online na 8 Nehalem rdzenia!)
    To jest naprawdę świetna wiadomość, że nasi klienci są zadowoleni naszego produktu Mamy jeszcze planów optymalizacji (jak buforu plików i pamięci podręcznej silników wsparcia), ale najpierw trzeba wprowadzić pewne cechy prośby naszych użytkowników

Senior Member

FYI ten kod jest wciąż obecna w 3.3.3.

LOL Zamknąłem problem jak w przypadku rozwiązywania problemów więc zabraknąć w produkcji. Jestem otwarcia to teraz się nią odpowiednio następnym razem.

Proszę po prostu usunąć jak ostatnim razem. Przepraszamy za kłopoty

Junior Member

Czy mógłbyś mi powiedzieć jak usunąć ten z mojego BF wersji 3.33?? I również wysłał pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind znalazłem
    Ostatnio edytowane przez chick; 12-05-10 W 20:49.

OK - mamy rozwiązanie tego. Zostaną one ujęte w następnym wydaniu. Według notatki kod tej części jest pomocne dla nas w celach diagnostycznych (czasami pomaga w przypadku problemów, aby dowiedzieć się nie jest rzeczą szablonów lub nie). Więc kod pozostanie, ale zmieniły styl (do: display: none;) I nie mają żadnego wpływu na układ

Senior Member

Należy uczynić kod całkowicie niewidoczne dla użytkownika końcowego dla SEO i przepustowości oszczędzania celów. Coś wzdłuż linii PHP sprawdzanie warunkowych dla zmiennej globalnej debug byłby znacznie bardziej profesjonalna.

Tak, ale często kłopoty, kiedy stał się nam, by klient-serwer. Nie każdy chce udostępniać danych dostępu - to wszystko jest rozwiązany 10 razy dłużej niż, i tak dalej.

Należy pamiętać, że rzeczywiste rozwiązanie nie wpłynie na SEO w ogóle - to maleństwo ma zastosowanie tylko do forum strona główna. I, jak opisano już kilka razy pomógł z klientami o nie standardowych układów i pewne problemy.

Będziemy jeszcze myśleć o innych rozwiązań, które mogłyby nam pomóc w diagnostyce użytkowników zagadnienia bez potrzeby pytać o szczegóły dostępu. Jeśli masz jakiekolwiek wskazówki chętnie uznają to za

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •