Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: O altă Poveste de succes

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default O altă Poveste de succes

Am avut doar plugin-ul instalat pentru ca 10 zile (versiune plătită), şi deja s-au dublat valoarea de vizitatori normale. Şi este în continuă creştere pe zi ce trece.

Unele din paginile mele de destinaţie de top sunt acum mai mult populare si mai multe vizitate în alte limbi ... decât în limba mea implicit engleză.

A fost nevoie de aproximativ 2 până la 3 zile pentru hit-uri din alte ţări pentru a începe să apară treptat. Dar ultimele zile tânăr care le-au fost în creştere în mod dramatic.

Am vbSEO instalat, de asemenea, şi recomandă, de asemenea, că pentru alţii. La fel de important sa de a avea cuvintele cheie titlul în URL-ul dvs., precum şi se termină cu. Html. Nu am încercat vBulletin 4.0 metoda de optimizare URL-ul, aşa că nu sunt sigur cât de bine că o fabrică.

Un lucru stiu sigur este, veţi vedea creşte foarte puţin traficului de cuvinte cheie dacă paginile dvs. nu sunt optimizate SEO şi încă se încheie cu. Php

De asemenea, n-am modificat Sitemap-ul meu vbSEO pentru a include alte limbi. De fapt am dezactivat Sitemap vbSEO complet, astfel încât Google ar putea descoperi incet totul pe cont propriu. Aşa cum a făcut în mod corect. Nu aveţi nevoie să-şi prezinte site-ul dvs. pentru versiuni diferite de Google, fie ... Se va găsi conţinutul dvs. în mod automat şi se pune în motorul de căutare corespunzătoare. (Google China, Google India, etc)

Hit-uri au crescut atât de mult în ultimele zile tânăr pe care am avut pentru a dezactiva "cine este online"Şi alte caracteristici cosmetice de vBulletin pentru a mentine incarcatura serverului jos.

Michal este un geniu şi acest plugin lovituri de fund.

Doar bug-uri am fugit în momentul instalării a fost că am o versiune "marcă liber" de vBulletin. Aşa că atunci când am scos privind drepturile de autor, aceasta incurcat cu funcţionalitatea de vBET, de asemenea. Dar totul este bine acum şi aici m-au ajutat personalul rezolva.

PM pentru URL-ul.
    Ultima modificare făcută de VGF; 01-06-10 la 16:22.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Un pic dupa o luna de a avea acest plugin instalat, eu sunt încă văd o creştere de aproximativ 75% din trafic înainte.

Având în vedere am fost obtinerea deja mii de vizitatori pe zi, înainte de am instalat acest plugin, aş considera acest lucru un succes imens.

Alte companii precum vbSEO spus că va fi doar un vârf de trafic temporar pentru o saptamana sau 2 si asta e tot .... bine, s-au inselat.

Apropo, nu deranjez încercarea de a obţine un sfat bun de la ei despre acest plugin, le-am fost împotriva sa de peste un an acum .... probabil din cauza supărat lor ei nu au inventat ..

vBET pietre!

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Text automatically translated from: Arabic to: Romanian
    Translated text
    Sunt fericit să aud asta
    Original text

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Sună bine!