Utilizarea vbSEO. Screenshot ataşat.
Voi găsi un remediu pentru această funcţie în vBSEO care se ocupă de acest lucru.
Utilizarea vbSEO. Screenshot ataşat.
Voi găsi un remediu pentru această funcţie în vBSEO care se ocupă de acest lucru.
În functions_vbseo_vb.php:
găsi
înlocuiPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Acest lucru ar trebui să fie nu este necesar. Tu integrat vBET cu vBSEO cum este descris în readme.html fişier? Ce versiune de vBET sunt folositi? Ultima unul avea globale langtitle parsarea funcţionalitate.
Da, şi eu sunt, folosind cea mai recentă versiune, 3.3.3.
Ciudat. Vă rugăm să ne spuneţi cum să se reproducă problema - vom lucra pe mai multe soluţie elegantă, care nu va necesita suplimentare vBSEO modifica fişierele.
Poti sa-l reproduce pe afară server? Adică în zona de testare mesaje?
Nu, acest lucru nu poate fi demonstrat aici, pentru că nu utilizaţi opţiunea de a include titlurile vBSEO fir în link-uri următor / anterior (cele indicate în mod direct de mai jos editor replică rapidă). Ai nevoie mai întâi să activaţi opţiunea.
OK aşa - stim acum cum sa-l reproduca. Noi vom verifica pe exemplu testul nostru şi să caute o altă soluţie pentru. Mulţumiri mare!
Ne pare rau, dar nu putem reproduce această problemă.
L-am testat pe 3.5.0 vBSEO şi vBET 3.3.3. Versiunile care nu aveţi?
Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi instalat vBET ultima versiune (dacă este utilizat)
ceea ce despre actualizare de la product_vbenterprisetranslator.xml nu-nu-upload folder?
Sunt folosind vBET 3.3.3 şi vBSEO 3.3.2. Tag-urile mele langtitle nu sunt analizate în pagina de profil statistici, fie acum, se pare. Destul de ciudat!
Pentru a remedia parsarea de langtitle sub profilul "statisticile" tab-ul (în cazul în care se spune "Ultimul mesaj: ..."), am făcut această schimbare în class_userprofile.php:
Căutare:
Înlocuiţi:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nu există nici o modalitate de tag-uri la nivel global sunt în curs de analizat, cum altfel această modificare nu ar fi necesare. Asemenea, nu există cârlige în acel fişier de clasă.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}