Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: E-mailuri de activare numai în limba engleză

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default E-mailuri de activare numai în limba engleză

Să sperăm că Michal nu vor simţi copleşit când se va întoarce. Cred că a spus că exista inundatii grave în Polonia. Bun lucru el a mai mult de ajutor saptamana viitoare

Oricum .... Am încercat semnarea un utilizator nou prin diferitele versiuni lingvistice traduse de pe forum pentru mele ... şi de fiecare dată e-mail de activare întotdeauna vine prin în limba engleză.

Am asiguraţi-vă că pentru a selecta corespunzătoare (diferite), lingvistice, precum şi în înregistrare.

Am următoarele setări.

Diverse> Afişare text în versiunea originală pentru utilizator> Normal
    Diverse> Afişare text în versiunea originală pentru clienţilor> Normal
    Diverse> Traduceţi vBSEO mesaje în JavaScript> Da
    Google Detectarea limbă> întotdeauna încredere în ghidul de

orice idei?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună ziua. Da, avem inundații mari în Polonia și am fost pe drum lung înapoi de la călătorie de afaceri. Și sunt, de asemenea, fericit că săptămâna viitoare teem-ul nostru va fi mai mare și tu, ca clienți, vei primi asistență mai rapidă și funcții noi mai rapide în vBET

Înapoi la problema. vBET nu ofera suport pentru e-mailuri obţinute în acest moment.

Avem deja pe lista de priorităţi a se integra cu vBET vB sistem fraze. Atunci când va fi gata atunci putem verifica posibilitatea de a cârlig în e-mailuri de notificare automată (care se bazeaza pe fraze) si efectuati vB alege expresie în funcţie de traducerea propriu-zisă.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Şi eu sunt fericit, de asemenea, că săptămâna viitoare mişuna nostru va fi mai mare si tine, ca clienţii noştri vor primi sprijin mai repede şi mai repede caracteristici noi în vBET
    Minunat, bun pentru a asculta! Acesta este un produs de mare.

Avem deja pe lista de priorităţi a se integra cu vBET vB sistem fraze. Atunci când va fi gata atunci putem verifica posibilitatea de a cârlig în e-mailuri de notificare automată (care se bazeaza pe fraze) si efectuati vB alege expresie în funcţie de traducerea propriu-zisă.
    ok, mulţumesc.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

este aceasta rezolvată? Sunt folosind 3.3.6 şi dont primi email-uri traduse. ferestre pop-up prea

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Buna ziua!
    Iată răspunsul:
    Înapoi la problema. vBET nu ofera suport pentru e-mailuri obţinute în acest moment.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •