Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: E-mail aktywacyjny wyłącznie w języku angielskim

Członek

Default E-mail aktywacyjny wyłącznie w języku angielskim

Mam nadzieję, że Michał nie czują się przytłoczeni, kiedy powróci. Myślę, że on powiedział, że powodzi w Polska. Dobrze, że ma więcej pomocy w przyszłym tygodniu

W każdym razie .... Próbowałem rejestracji nowego użytkownika przez różne przetłumaczone wersje językowe moim forum ... i za każdym razem wiadomości e-mail aktywacyjny zawsze przychodzi poprzez w języku angielskim.

I należy zaznaczyć właściwe (różne) języka, jak również w rejestracji.

Mam następujące ustawienia.

Różne> Pokaż tekst oryginalny użytkownika> Normalny
    Różne> Pokaż tekst oryginalny dla gości> Normalny
    Różne> Przetłumacz vBSEO wiadomości w JavaScript> Tak
    Google wykrywanie języka> Zawsze użytkownika zaufania

jakieś pomysły?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Witaj. Tak, mamy wielką powódź w Polsce i byłem na dłuższej podróży powrotnej z podróży służbowej. I cieszę się również, że w przyszłym tygodniu nasz teem będzie większy i Ty, jak nasi klienci uzyskają szybszą obsługę i szybsze nowe funkcje w vBET

Powrót do tej kwestii. vBET nie wspiera tłumaczenie wiadomości e-mail w tej chwili.

Mamy już na naszej liście TODO integracji vBET z BB zwrotów systemu. Kiedy będzie gotowa wtedy możemy sprawdzić możliwości podłączania do automatyczne powiadomienia e-mail (który bazuje na zwrotów) i upewnij BB wybrać wyrażenie według faktycznego tłumaczenie.

Członek

I jestem również zadowolony, że w przyszłym tygodniu nasze obfitują będzie większy a jak nasi klienci będą się szybciej i szybciej wsparcie nowych funkcji w vBET
    Niesamowity, dobrze słyszeć! Jest to świetny produkt.

Mamy już na naszej liście TODO integracji vBET z BB zwrotów systemu. Kiedy będzie gotowa wtedy możemy sprawdzić możliwości podłączania do automatyczne powiadomienia e-mail (który bazuje na zwrotów) i upewnij BB wybrać wyrażenie według faktycznego tłumaczenie.
    ok, dzięki.

Członek

jest to rozwiązane? używam 3.3.6 i e-maile nie dostaniesz przetłumaczone. oknach zbyt

Zakazany

Hello!
    Oto odpowiedź:
    Powrót do tej kwestii. vBET nie wspiera tłumaczenie wiadomości e-mail w tej chwili.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •