Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Setarea Steaguri la altă poziţie

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Setarea Steaguri la altă poziţie

Buna ziua. Am fost cerut această întrebare, de asemenea, pe vborg, dar nu au primit răspuns şi aşa i-ar dori să-l întreb din nou aici, şi sperăm să obţinem un ajutor şi nu oder flacari chelfăni )

Ei bine, i-ar dori să se stabilească Steaguri pe o poziţie diferită (a se vedea de fixare pe vborg în mods de vb4.0 - am întotdeauna o eroare în timpul încărcării), dar nu sunt sigur despre cum să-l realizeze. Im ieşi dintr-o noob în codificare şi au nevoie de un oarecare sprijin pentru acest lucru. Ar fi foarte frumos dacă u-ar putea să mă ajute cu asta. aprecia
    Ultima modificare făcută de sKippah; 04-05-10 la 15:35.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua. Noi va vom ajuta cu placere. Vă rugăm să reţineţi că, pe alte forumuri sprijinul nostru este limitat.

Va rugam sa ne mesaj de eroare pe care o obţineţi, de asemenea, şi conţinutul şablonului pe care ati schimbat, sau doar o parte, dar partea cu schimbare.

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •