I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Vendosja e flamujve të pozitës të ndryshme

Banned
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1

Default Vendosja e flamujve të pozitës të ndryshme

Hello. Unë kam qenë i kërkuar kësaj pyetje edhe në vborg por nuk mori përgjigje dhe kështu unë do të doja të pyesni këtu përsëri, dhe shpresë për të marrë ndihmë dhe nuk ka heq një pëllëmbë vitheve flakë oder )

E pra, unë do të doja të vendosur flamuj në një pozicion të ndryshëm (shih shtojcën në vborg në mods e vb4.0 - unë gjithmonë merrni një gabim gjatë ngarkimit), por nuk jeni të sigurt se si për të realizuar atë. Im lë një noob në kodim dhe kanë nevojë për mbështetje për këtë. Do të jetë shumë mirë në qoftë se u mund të më ndihmoni me këtë. vlerësoj
    Fundit edituar nga sKippah; 04-05-1015:35.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hello. Ne me kënaqësi do të ju ndihmojë. Ju lutem vini re se në forume të tjera mbështetjen tonë është e kufizuar.

Ju lutem na jepni mesazh gabimi që ju të merrni dhe gjithashtu përmbajtja e template të cilat ju ndryshuar, apo vetëm pjesë, por pjesë me ndryshimin.

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •