Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Traduce manual Expresii specifice care stabilesc

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Lightbulb Traduce manual Expresii specifice care stabilesc

Bună

Am observat în forumul meu că Google nu se traduce opţiuni importante pe forum pentru nume sau pe forum pentru corect.

De exemplu, "log out" devine "Cancle", care este foarte confuz

De asemenea, meu "Introducere" pe forum pentru devine "reprezentările"

Eu chiar ar dori să vadă o opţiune de a traduce manual Expresii vBulletin sau pe forum pentru nume.

Poate manipula într-un mod cum ar fi mânerele vBSEO melcii pe forum pentru

creaţi un fişier de configurare pentru fiecare limbă pe care un utilizator doreşte să definească manual anumite fraze şi apoi utilizatorul poate adăuga

vbet_eng.php
    $ Expresie [ieşire] => 'Log Out "
    forumid => 'Prezentarea "

Acest lucru ar ajuta-ma cu totul.

Ştiu că este imposibil pentru administratorii cu 52 de limbi cum ar fi activat.
    De aceea nu cred că o opţiune admincp ar fi bine.
    dar tratarea acesteia la un nivel de configurare de bază fişier-ar ajuta cu adevărat mă

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună
    Avem deja în planurile de a integra vBET cu vBulletin sistem fraze în aşa fel încât fraze din limba corespunzătoare vor fi luate. În acest fel ar fi gestionate în mod automat de către vB - dacă fraze în limba corespunzătoare, apoi există acele sunt luate dacă nu, atunci versiunea originală. Acest lucru va necesita ca toate frazele, în altă limbă va trebui să fie în interiorul zonei nu traducerea (suntem de planificare pentru a adăuga instrument simplu care va opac aceste fraze, astfel încât să nu o va face manual). Ceea ce este important şi foarte bune în această soluţie este că puteţi găsi seturi de preparate Expresii pentru diferite limbi pentru vB.
    În acest moment, vom vedea unele probleme posibile în această soluţie, dar vom merge pentru el mai curând şi să câştige cu probleme în cazul în care vin

Are o astfel de soluţie vă va satisface?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Ne pare rău pentru întârziere răspuns. În presă al 4.5.0, am adaugat o traducere manuală a textului în pagină.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •