Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 24

Thread: Pagina alb atunci când traducerea rss

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Este decizia ta şi ne va onora ea chiar a face lucrurile mai complicate Vă rugăm să reţineţi că întotdeauna puteţi doar face copie a forumului şi să ne dea acces la instanţă, Forumul nu reale de testare.

Vă rugăm să necultivate instrucţiuni pe care am dat deja. Nu aveţi pentru a seta ecou după fiecare linie - găsi cum căutare binară este de lucru. Pune unele în începutul, unele la sfârşitul, unele în mijloc. Verificaţi care sunt prezentate nu, care pune câteva dintre ultimul și cel care nu au indicat, şi aşa mai departe. Acest mod vă va determina în cazul în care codul de pauze. Un alt sugestii - utilizaţi URL-ul pentru RSS2 şi set ecous în funcţii pentru RSS2 (mulţime de cod este nu folosesc deloc). Aşa cum am scris deja te - ştim codul nostru şi ştiu cum şi unde să se uite în mod eficient. Pentru tine poate fi mai uşor dacă ai doar găsi apariţii ale RSS2 în cod. Vă rugăm să începe la începutul (căutaţi în sugestii înainte) - poate fi ceva înainte de evaluare se duce la RSS2 cod specific.

De asemenea, înainte de toate că vă rugăm să verificaţi aveţi orice alte plugin-uri de lucru pe cârlig external_complete şi dezactiva temporar pentru a verifica face parte din ea cauzele conflictului.

Te rugăm să ne spui despre rezultatele dumneavoastră.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Eu acum l-au de lucru, pare că am avut un plugin cu handicap din greşeală.

Dar fluxurile traduse nu validează, o mulţime de erori.

Furaje Validator rezultate: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Şi dumneavoastră aici sunt rele;

Furaje Validator rezultate: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am vedea aceste sunt valide, iar unele indicii sunt de a îmbunătăţi.

Vă rugăm să reţineţi faptul că RSS noastră este în regulă. Prima problema este de aproximativ conţinut care despre ceea ce este în post, nu de partea noastră. Două se referă la modul în care vBulletin generează canale RSS - doar să reţineţi că nu se întâmplă în cabina traduse RSS canal, atunci când vBET nu face nimic.

În cazul dumneavoastră acolo într-adevăr pare a fi o problemă. Se pare ca antet greşit este trimite. I sînt mergi la codul chiar acum să se uite pentru o problemă - voi a da tu iute fix într-un timp

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Furaje meu are problema cu codare, caractere speciale şi 500 de codul de eroare de server.

Feed-ul oferă încă 500 eroare de server, care este rău.

Această hrană nu validează.

Serverul a întors HTTP Eroare 500: Eroare internă la server

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim pentru găsirea acest bug-ul Soluţie - a se vedea mai jos iute fix - l vor fi incluse în următoarea lansare.

Remediere rapidă:
    1. Găsiţi plugin numit "Traduceţi RSS" şi du-te să-l editaţi.
    2. Găsiţi acolo:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output); 
    3. Înlocuiţi de:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output, &$headers); 
    4. Salvaţi modificările
    5. Editeaza fisierul / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    6. Găsiţi acolo:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output) { 
    7. Înlocuiţi de:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output, &$headers) { 
    8. Încărcaţi FIE schimbat la server.

Te rugăm să ne spui de a rezolva problemele voastre RSS. Această soluţie a fost testat pe forumurile noastre de testare şi rezolvă problema codare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cautati acum pe conţinutul memorat în cache (RSS cache este manipulată de vBulletin).

Am verificat RSS pentru /ar/ şi este bine. zh-CN va fi bine după expirarea cache-ul Vă rugăm să doar verifica it pe ceva care nu a fost în cache înainte, (cum ar fi Arabă Traducere) şi să ne anunţaţi rezultatele.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

De asemenea, un alt bug, in RSS prea, dacă te uiţi în jos de parcurgere de validare, toate link-urile sunt orientate la paginile de limba engleză, nu, noi pagini limba, astfel încât pagina RSS nu este chiar legarea la subiectele dreapta!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    De asemenea, un alt bug, in RSS prea, dacă te uiţi în jos de parcurgere de validare, toate link-urile sunt orientate la paginile de limba engleză, nu, noi pagini limba, astfel încât pagina RSS nu este chiar legarea la subiectele dreapta!
    Aşa cum am vedea pe canalul tau RSS pentru arabă că totul este în regulă. Poate mi-e dor ceva. Vă rugăm să trimiteţi exact URL-ul RSS canal pe forum pentru dvs., în cazul în care problema exista si da URL-ul exact ceea ce este greşit în acest canal.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Ok, dar, încă 500 de eroare, bot Google nu va place 500 antet de eroare!

De asemenea, link-uri sunt în acest format.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php t = 28848? & Goto = newpost

În cazul în care ele nu sunt url-uri seo'd?

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •