Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 15 de 15

Thread: Mai multe probleme de încărcare

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    Am fost pe şantiere 10 ani, eu sunt pe deplin conştient de încărcare 10x nu înseamnă resurse 10x, încetaţi să mă tratezi ca un idiot şi lingură hrănire mă gunoi. Faptele reci sunt cu acest mod vs mod celelalte gratuit de încărcare este de mega. Şi la orele de vârf site-ul meu este acum lent şi nu răspunde. Da, paginile traduce rapid în afara orelor de vârf, dar la un cost de un server lent mai târziu în a doua zi. Am un quad core, raid 15K SAS server, care este optimizat foarte bine, l rulaţi 0.50 toată ziua cu mult înainte de acest lucru cu trafic mare. Acesta este codul vBET care adauga încărcare şi face server lent în momentele de vârf, este un fapt, nu este creşteri în trafic, am avut acelaşi trafic şi roboţii şi înainte de server confruntat amenzii, acesta este produs de traducere. Perioada. Grăbeşte-te şi fixaţi-l, eu chiar nu vreau să plătească un alt 300 de lire pe lună pentru o actualizare server de doar pentru a rula o MOD lol.
    Am înţeles că aţi fost deja familiarizat cu informatii despre sarcina serverul pe care ţi-am dat. Vă rugăm să reţineţi că nu am nici cunoştinţe despre cât de avansată este fiecare din mii de utilizatorii noştri şi de fiecare dată când voi da informatii fund completă, deoarece poate fi de ajutor. Aceasta nu înseamnă că eu vă tratează ca idiotul - înseamnă că îmi pasă de informatii, oferindu-vă, care poate fi util pentru tine şi de evaluare a stării serverului. Vă rugăm să-mi punctul mod gratuit celelalte pe care le vorbim despre voi face cu plăcere unele comparaţii De asemenea, de fiecare dată când sunt libere să aleagă cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră.

Am verificat pe forum pentru dvs. din nou şi din nou se pare să răspundă foarte repede. Vă rog să-mi cadru mai bun moment pentru a fi în măsură să observator ceea ce se scrie despre răspunsurile dvs. lent, la orele de vârf.

Dacă doriţi să verificaţi modul în care traficul ta se schimba din cauza vBET - vă rugăm să genereze unele raport, care va va arata toate traficul către pagini traduse - aceasta este ceea ce ai câştigat datorită vBET.

Sunteţi absolut dreapta că traducerile are nevoie de resurse suplimentare - nu există nici o altă cale şi nu vei găsi niciodată de produse care vor traduce site-ul tau fara nici un cost. După cum am menţionat deja mai mult timp nevoie de aşteptare pentru Traducere Google atunci când nu este în cache, şi în această perioadă subiectele la care te-au să aştepte răspunsul pentru ceea ce au cel mai mare impact asupra incarcarii serverelor. Aveţi posibilitatea să setaţi de timp pentru cache mai mare de a trăi - apoi traducerile adesea necesare vor fi deja în cache. Dar pentru traduceri nu cache orice produs va trebui să aşteptaţi pentru traducere. Nu există nici o altă cale.

Vă rugăm să reţineţi faptul că crede că trebuie să fie rupte pentru a fi capabil să-l repara.

După cum am deja ai scris, ne imbunatatim constant performanţa vBET. Şi am deja ai scris, că ne-am pregătit îmbunătăţiri de performanţă care sunt în prezent pe scena beta în vBET4.x. Astăzi vom versiune vBET4.x nouă cu îmbunătăţiri de performanţă suplimentare. Iar atunci când bug-uri pentru cei care (dacă există) vor fi corectate ne vom muta aceste îmbunătăţiri vBET3.x Nu este necesar pentru a împinge.

De asemenea, nimeni nu te forţează să platit un alt 300 de lire pe lună pentru un server - esti luarea deciziilor proprii şi aveţi mulţime de opţiuni aici. Inclusiv reducerea numărului de limbi acceptate, sau chiar trecerea la un alt produs pe care le-aţi menţionat este mult mai bună. Noi înţelegem complet ca solutiile pe care le utilizaţi trebuie să se potrivească cu nevoile dvs. şi de posibilităţi. Ne bucuram sa oferim clientilor nostri produse mai bune şi mai bine. Şi noi suntem conştienţi de faptul că, în situaţia în care cererea trebuie să aştepte pentru formular de răspuns pe un alt server de încărcare server-ul dvs. va fi mai mare, indiferent de ce solutii vom folosi. Vom fi bucuroşi dacă staţi cu produsul nostru şi ao configura pentru a se potrivi yo posibilitatile voastre. Şi vom da cu plăcere o mână în acest domeniu

Vă rugăm să reţineţi faptul că am dat doar nouă soluţie pentru a integra cu Generatorul de Sitemap. Dacă sunt integrate - vă rugăm să consultaţi instrucţiunile de integrare noi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Aceasta creşte semnificativ viteza de generare sitemap (pe forumul nostru de peste 12 de ori).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

E limpede ca lumina zilei pentru mine acest mod a fost eliberat fara testare corespunzatoare, si în mod clar proprietarul nu este interesat în abordarea problemelor.

Fail.
    Dacă aveți îndoieli cu privire la testarea corectă, vă propun să verificați istoricul vBET - a fost testat de sute de forumuri reale înainte de a avansa la versiunea plătită

Despre abordarea problemei. Îmi pare rău. Am presupus că în mod eronat, oferindu-vă, în primul răspuns aceste informatii, am fost clar că suntem abordarea problemei:
    Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Vă rugăm să rețineți că am planificat deja sprijinirea altor sisteme cache și algoritmii noștri de traducere sunt optimizați instantaneu. Adică tocmai am descoperit cât de drastic scade performanța PHP atunci când lucrăm pe șiruri mari și ne-am modificat algoritmul. Este deja lansat în vBET 4.2.0 cu opțiuni suplimentare de configurare. Și vom muta toate îmbunătățirile, de asemenea, la vBET 3.x, care este încă acceptat

...

Viziunea noastră este: "Avem multe de schimbat". Și de aceea experimentăm, schimbăm algoritmi, profilăm și petrecem mult timp căutând soluții care vor necesita mai puține resurse. Cu toate acestea, nu știm nici un mod care ar putea fi orice concurență pentru vBET și există și alte moduri de traducere. Am făcut o mulțime de modificări de algoritm pe care a trebuit să le eliminăm pentru că nu ne-au ajutat, în timpul acestui proces am descoperit și multe îmbunătățiri. Puteți avea impresia bazându-vă pe problemele serverului dvs., dar vă rugăm să luați în considerare aveți o soluție mai bună? Ce ai putea da un indiciu că poate vBET nu este o soluție greșită, deoarece se lucrează pe mii de forumuri, poate că încercați doar să puneți 20 de litri de apă în găleată de 10 litri. Cu toate acestea - avem multe de schimbat și o listă todo excelentă în secțiunea de optimizare (aproximativ 70% pentru a experimenta va ajuta sau nu) Şi tu eşti 100% dreapta - putem face mai bine, vom şi facem tot timpul Doar aşteptaţi până când vom muta toate îmbunătăţirile pe care am făcut în timpul punerii în aplicare vBET4.x

Dacă vă pot oferi câteva sugestii - vă rugăm să verificaţi cum vă puteţi optimiza vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Mai ales în considerare dezactivarea unele limbi şi blocarea pagini nerelevante de robots.txt
    Mă simt pe deplin responsabil pentru această neînțelegere. Încă o dată foarte rău. Vă rugăm să ne spuneți, în ce fel trebuie să vă spunem că îmbunătățim vBET tot timpul și cum vă putem asigura din nou că vBET3.x va avea o altă îmbunătățire a performanței, pentru a vă face clar că abordăm problema? Vom îmbunătăți întotdeauna cu plăcere modul nostru de comunicare cu clientul
    Ultima modificare făcută de vBET; 19-03-10 la 03:02.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Michael, tu sunt greşite, această sarcină nu este cauzată de o creştere a traficului, aceasta este cauzată de citire şi scriere traduceri la mysql.

Daca echipa vBulletin poate citi şi scrie la mysql cu încărcare redusă de ce cant tine?

Slaba cod prietenul meu.
    Ai fost deja menţionat faptul că ne-am planificat de sustinere a sistemelor de cache (fişiere şi motoarele existente). Vă rugăm să ia în considerare care sunt intenţiile dumneavoastră în această discuţie şi nu se îndreaptă în direcţia cea bună pentru a îmbunătăţi server de stat tur - în cazul în care este încă punctul.

Întrebarea dvs. presupune că sarcina este cauzat de comunicarea cu mysql. Puteţi să vă rugăm să ne sursă a acestui diagnostic? Vom studia fericiti sa il

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Martie 2010

Am avut aceeasi problema, suprasarcina severa. În cele din urmă am dezactivat VBET de pe forumul meu și totul este normal acum.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de sarangan View Post
    Am avut aceeasi problema, suprasarcina severa. În cele din urmă am dezactivat VBET de pe forumul meu și totul este normal acum.
    Ce versiune ai folosit? Vă rugăm să actualizaţi la ultima versiune - am facut imbunatatiri mare performanţă. Mulţi utilizatori au scris mulţumesc lor pentru că, văzând diferenţa mare - în special în zona de încărcare serverului

Editat:
    Am verificat doar pe forum pentru dumneavoastră şi vBET este de lucru acolo - vă rugăm să nu scrie declaraţii false cu privire la starea vBET.
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-04-10 la 14:58.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •