Iniţial Adăugată pe site de
vBET
Vă rugăm să rețineți că am planificat deja sprijinirea altor sisteme cache și algoritmii noștri de traducere sunt optimizați instantaneu. Adică tocmai am descoperit cât de drastic scade performanța PHP atunci când lucrăm pe șiruri mari și ne-am modificat algoritmul. Este deja lansat în vBET 4.2.0 cu opțiuni suplimentare de configurare. Și vom muta toate îmbunătățirile, de asemenea, la vBET 3.x, care este încă acceptat
...
Viziunea noastră este: "Avem multe de schimbat". Și de aceea experimentăm, schimbăm algoritmi, profilăm și petrecem mult timp căutând soluții care vor necesita mai puține resurse. Cu toate acestea, nu știm nici un mod care ar putea fi orice concurență pentru vBET și există și alte moduri de traducere. Am făcut o mulțime de modificări de algoritm pe care a trebuit să le eliminăm pentru că nu ne-au ajutat, în timpul acestui proces am descoperit și multe îmbunătățiri. Puteți avea impresia bazându-vă pe problemele serverului dvs., dar vă rugăm să luați în considerare aveți o soluție mai bună? Ce ai putea da un indiciu că poate vBET nu este o soluție greșită, deoarece se lucrează pe mii de forumuri, poate că încercați doar să puneți 20 de litri de apă în găleată de 10 litri. Cu toate acestea - avem multe de schimbat și o listă todo excelentă în secțiunea de optimizare (aproximativ 70% pentru a experimenta va ajuta sau nu)
Şi tu eşti 100% dreapta - putem face mai bine, vom şi facem tot timpul
Doar aşteptaţi până când vom muta toate îmbunătăţirile pe care am făcut în timpul punerii în aplicare vBET4.x
Dacă vă pot oferi câteva sugestii - vă rugăm să verificaţi cum vă puteţi optimiza vBET:
http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
Mai ales în considerare dezactivarea unele limbi şi blocarea pagini nerelevante de robots.txt