Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 29 de 29

Thread: Actualizat la ultima versiune 4101bf astăzi pentru Lang link rel = "supleant" hreflang

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Hmm m-am gândit Dragonbyte a fost singura opțiune după vBSEO. Lasă-mă să investigheze eliminarea toate împreună

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Quick Q.. uita la construit în versiunea în vb 4,5 i a putea păstra destul de mult toate URL-urile, deoarece acestea sunt, dar sa nu adaugare. html în mod implicit și văd Gere URL-ul dumneavoastră sunt adăugarea. html orice ajutor în care ar fi mare, deoarece se pare că nu o opțiune în interiorul prietenos URL secțiune.

Q2-sunt încă legate de funcțiile VBSEO cu VBET, nu-mi amintesc dacă a existat un mod/setarea de a utiliza VBSEO cu VBET că eu nu pot localiza pentru a dezactiva, de asemenea.

Hope la spre clar this tot sus și a lua working corect aici curînd! mulţumesc

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest forum avem încă vBSEO. Suntem folosind nativ vBulletin SEO pe forumul nostru de testare și acolo nu am adaugat. html
    În internet puteți găsi articole despre trecerea de la vBSEO la nativ vBulletin SEO. Una dintre acestea: https://www.vBulletin.com/Forum/Foru...and-fixing-URL
    Aceasta nu este perfect-sugereaza 301 redirecționare la URL-ul vechi, dar după care vBulletin ar trebui să utilizeze în sine un alt 301 redirecționare la URL-ul său nou SEO. Acest lucru nu este perfect pentru performanță (1 redirecționare suplimentare), dar acest lucru se va întâmpla numai pentru cei care au venit de la URL-ul vechi de la unele link-uri sau de la pagini indexate. Cu timpul Google va reindexa și dacă 301 este folosit ar trebui să fie fără a dăuna SEO (Google va ști doar că pagina are URL-ul nou). Puteți căuta alte articole, poate veți găsi să redirecționeze direct la URL-ul nou. Oricum-aceasta este una dintre soluțiile.

Configurația de vBulletin funcționalitate și alte mods este din domeniul nostru de aplicare. Vă vom ajuta cu configurare vBET. Puteți cere vBulletin echipa despre nativ de configurare SEO, deoarece aceasta este funcționalitatea lor și ei știu cel mai bine.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Deci, nu vă temeți de problemele VBSE wioth securitate? Eu am un plin a da un permis de la VBSEO liniștit nu sure dacă i a putea DL code mai though,.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Ar fi de gheață pentru a re-directe toate adresele URL la cele noi ca URL-uri prietenoase cred, un pic frică de mutare în masă, deși

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu am avut probleme de securitate cu vBSEO și nu suntem conștienți de astfel de.

Dacă vă schimbați SEO link-uri ar trebui să facă redirecționare. În caz contrar, veți pierde traficul de la link-uri din afara (care indică spre nu URL-uri existente) și veți pierde în motoarele de căutare, care va vedea că toate deja indexate conținut dispar. Paginile de sub URL-uri noi vor fi indexate ca conținut nou în loc să fie reindexate sub URL nou. Acesta este motivul pentru care avem 301 redirecționare-nu doar pentru a redirecționa, dar, de asemenea, pentru a spune că vechiul conținut schimbat permanent adresa sa. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu dorim să ne schimbăm motorul SEO, dar dacă ați făcut-o deja, ar trebui să aveți grijă de redirecționarea de la adresele URL vechi la cele noi.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Nu vreau să-l schimbe lol, dar am să apperently. VBSEO are 2 exploatits majore și de aceea au închis. Am fost lovit cu o destul de greu în cazul în care toate trafic Google a fost re-regizat.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc pentru informatii. În opinia mea, motiv major de închidere vBSEO este că funcționalitatea este deja inclus în vBulletin din 4,0, astfel încât oamenii să nu mai cumpere vBSEO. N-avea rost să cheltuim încă un dolar pentru ceva ce ai deja. În caz contrar, echipa vBSEO ar face doar actualizare și a scăpa de exploits. Dar aceasta este doar opinia mea.

În acest moment voi marca acest thread ca rezolvate, deoarece vom afla că nu este nimic în neregulă cu vBET în acest domeniu, tu chiar folos nu a sprijinit SEO motor. Puteți utiliza nativ vBulletin SEO motor cu vBET, fără nici un plugin-uri suplimentare pentru el. În cazul în care alegeți să o fac și încă mai au probleme, vă rugăm să scrieți aici sau deschide thread nou.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

VBSEO închis ușile lor atunci când exploata lovit, nu există nici o actualizare! I sînt privire la spre remove tot together și du-te cu vb clădire înăuntru numai nevoie la spre a lua it lent

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •