Мда я думав dragonbyte був єдиний варіант після низькими цінами та із знижками. дозвольте мені розслідувати видаляючи всі разом
Мда я думав dragonbyte був єдиний варіант після низькими цінами та із знижками. дозвольте мені розслідувати видаляючи всі разом
Швидкий питання.. дивлячись на вбудованій версії на VB 4.5 я можу зберегти всі URL-адреси, як вони, але його не додавати .HTML за замовчуванням і я бачу свою адресу Гір додають .HTML-код будь-яка допомога в цьому буде велика, як це здається, що не варіант в розділі дружніх url.
В2 - я все ще прив'язана до функції vbseo з Vbet, я не пам'ятаю, якщо там був мод/настройка використовувати vbseo з Vbet, що я не можу знайти Як відключити.
Сподіваюся прибрати це все зробити правильно працює тут найближчим часом! дякую
На цьому форумі у нас ще є низькими цінами та із знижками. Ми використовуємо рідного Хорол SEO на наш Тестовий форум і там ми не додали .HTML-код
https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Цей не підходить - він запропонував 301 редирект на старий URL-адресу, але після цього форуму повинні використовувати себе ще 301 редирект на свій новий СЕО УРЛ. Це не підходить для виконання (1 додатковий редирект), але це буде відбуватися тільки для тих, хто приїхав із старий URL посилання або проіндексованих сторінок. З часом у Google буде переіндексація і якщо використовувати 301 це має бути без шкоди для вашого SEO (Google буде просто знати, що сторінка має нову URL-адресу). Ви можете пошукати в інших статтях, може бути, ви знайдете як перенаправити безпосередньо на нову URL-адресу. У будь-якому випадку - це одне з рішень.
Налаштування функціональності vBulletin та інших модів з нашої області. Ми допоможемо вам конфігурації зв'яжіться з нами. Ви можете задати команди довідка про рідний конфігурації СЕО, так як це їх функціональність і вони знають це краще за все.
Так що ваш не боїться запитань "ВБСЭ" wioth безпеки? У мене є повна ліцензія від vbseo досі не впевнений, чи зможу я ще хоч дл коду.
Лід буде перенаправляти всі адреси на нові, як дружні url, я думаю, трохи боїться масовий рух
У нас не було ніяких проблем безпеки з vbseo і ми не знаємо про таких.
Якщо ви змінити вашого SEO-посилань ви повинні зробити перенаправлення. В іншому випадку ви втратите свій трафік з зовнішніх посилань (що вказує на не існуючі URL-адреси) і ви втратите в пошукових системах, побачите, що все вже проіндексованого контенту зникають. Сторінок під нові URL-адреси будуть індексуватися новий контент, а не просто бути проіндексована за новою адресою. Саме тому у нас є перенаправлення 301 - не тільки передати, але і сказати, що старий контент змінений назавжди його адресу. Це одна з причин, чому ми не хочемо змінювати наші SEO двигун, але якщо ви вже зробили це, ви повинні подбати про перенаправлення зі старих адрес на нові.
Я не хочу змінити це лол, але я повинен мабуть. Vbseo Має 2 основних подвиги і тому вони закриті. Я була збита з одним досить жорсткий, де всі Google трафік був перенаправлений.
Спасибі за інформацію. На мій погляд, основною причиною закриття vbseo в тому, що функціонал вже включений в vBulletin 4.0, так що люди перестануть купувати низькими цінами та із знижками. Немає сенсу витрачати ще доларів за те, що ви вже отримали. В іншому випадку команда vbseo просто зробити оновлення і позбутися від експлойтів. Але це тільки моя думка.
В цей момент я буду відзначати цей потік як вирішена, оскільки ми бачимо, що немає нічого поганого з Vbet в цій області, ви просто використовуєте, не підтримується СЕО двигуна. Ви можете використовувати рідну Хорол СЕО двигуна з Vbet без будь-яких додаткових плагінів для нього. У випадку якщо ви вирішите робити це і як і раніше має проблеми, будь ласка, пишіть тут або відкрити нову тему.
Vbseo в закриті двері, коли експлоїт натисніть, немає оновлення! Я шукаю, щоб видалити всі разом і йти з глагов причини, але треба поспішати