Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: VBET plus - simplu cuvânt sau frază înlocuire prin locaţia

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default VBET plus - simplu cuvânt sau frază înlocuire prin locaţia

Cu noi restricţii pentru diferite ţări înlocui unele fraze mi-ar place capacitatea de a face cuvântul de bază care vb are dar bazat pe geo locaţii.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment vBET sprijină Traducerea manuală, în cazul în care puteţi corecta manual fraze traduse (în cazul în care utilizatorul are drepturi corespunzătoare).

Nu sunt sigur că-ţi înţeleg nevoia. Ce restricţii pentru ţările pe care le scrieţi despre? Ce cuvânt înlocui în vB despre care scrii? Puteţi punct această funcţionalitate prin oferirea de cale de a funcţiei (în admin CP? Pe forum?). Dacă văd ceea ce vă comparaţi nevoia ta de a mă va înţelege, probabil, mai bine. După am înţeles, vrei să faci aceste înlocuiri în fraze traduse-corect? Şi cei care presupun a fi făcut ad-hoc, diferit pentru clienti diferite, nu de înlocuire greu în baza de date-dreapta? doriţi să determinaţi locaţia geografică? De unele anteturi? Prin IP (pe baza serviciului extern suplimentar, care va pedepsi performanţa, sau aveţi serviciul local pentru ea)?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Funcţionalitatea în VB este doar-admin CP > stiluri & template-uri > înlocuirea variabila Manager în cazul în care puteţi spune înlocuiţi "foo" cu "bar" dar acest lucru este pe toate paginile. În Marea Britanie, în industria mea există fraze nu mai putem utilizator ca "Free invarte" trebuie să BEW "bun venit invarte", dar care este doar pentru Marea Britanie. Există mai multe exemple, de asemenea. Poate fi mai uşor de a modifica codul de vb pe variabilele de înlocuire cu codul de locaţie 2 scrisoare, nu am uitat că departe încă.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

După văd această funcţionalitate în vB este legat de stiluri şi puteţi crea înlocuire separată pentru stil diferit. Aşa am vedea în codul de schimbare se face direct în baza de date. Dacă doriţi ca noi să facă înlocuirea similare pentru traduceri în cache, atunci cred că putem face acest lucru. Simplu select cu frază aleasă şi update la spre nou unul. Ai putea alege pentru care limba pe care doriţi să facă înlocuirea, dar nu puteţi să alegeţi pentru care ţara-avem traducere la spaniolă şi că este, nu facem traduceri separate pentru fiecare ţară care utilizează această limbă. Codul de localizare nu va face nimic aici, doar codul limbii.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

OK maybee aspect bolnav pentru a face o înlocuire la filme redare apoi, ca vad stocarea pentru locaţie pe vârful limbii va deveni imens.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Înlocuirea despre care vorbiţi (în vB) funcţionează doar pentru teste predefinite-Deci numai pentru fraze. Ea nu atinge posturi, deci cred că nu ar trebui să o facă, fie, în special pentru traduceri. Deci, după văd eu, nu este cu adevărat necesar-Da?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Nu, nu ca parte a traducătorului, care nu ar fi o potrivire bună ca apoi au fost stocarea la puterea 2a.. Cred că bolnav încerca şi de a face un simplu Remove HTML elemente apoi str_ireplace apoi locul înapoi HTML la pagina de generare şi a vedea dacă acest lucru va funcţiona. glumă nevoie de o locaţie cârlig în cazul în care pagina este asamblate, dar nu sunt afişate

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să ia în considerare faptul că orice modificări în fişiere vor fi pierdute atunci când actualizaţi vBulletin dumneavoastră.

După am înţeles, nu este nevoie de modificări vBET.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Nu, nu este nevoie să se integreze cu vBet, nu a considerat limba VS locaţie

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •