Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 16 de 16

Thread: Capturat un alt 4.2.5 VB cu eroare VBET

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci, poate că acest cod este generat prin adăugarea de mai multe părţi (în buclă sau unele altă expresie). Eu va verifica din nou, în căutarea doar pentru o parte din ea şi să ştii.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK, am gasit-o. Nu am putut găsi mai devreme, pentru că în codul avem personaje de evacuare înainte '. Codul este în dosar vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Eu nu pot reproduce problema, so I sînt nu capabil la spre a verifica soluţie. Vă rugăm să descrieţi modul de a reproduce sau de a încerca să înlocuiască codul cu cea de mai jos. Această soluţie nu a fost verificat.
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[lastposter] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Acest lucru poate fi-cod eroare spune despre neaşteptate "şi deoarece vBulletin pune codul nostru în"()eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) aceasta ar putea duce la erori. Vă rugăm să spuneţi-ne, cum de a reproduce, sau soluţie posibilă a verifica si trimite-ne starea dvs.
    Ultima modificare făcută de vBET; 24-06-18 la 10:42.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Eu nu pot vigoare eroarea, numai a putea capta... Aceasta se întâmplă cel puţin de câteva ori în câteva zile, aşa că am va actualiza codul şi ceas!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare - vom aştepta pentru info-vă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Până în prezent nu există erori, arata bine

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

minunat. Voi marca acest bug-ul ca rezolvate şi includ soluție în următoarea lansare. Daca problemele apar din nou, vă rugăm să ne anunţaţi.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •