Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Server Load

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Server Load

De încărcare este de 0,50 serverul meu toată ziua cu acest mod cu handicap.

Cu aceasta activat de încărcare este de la 5.00-10.00.

Acest lucru este prea mare, am folowed toate informatiile de performanţă aici, dar totusi este mare.

Va încărca dispar după pe forum pentru întregul este în cache, şi anume, această sarcină este cauzat de la scris la MySQL?

Sau este altceva. Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună

Eu cred Veţi găsi unele răspuns pentru întrebarea dvs. aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1396

Aici veţi găsi, de asemenea, răspunsul cu privire la serverul de încărcare mare:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1239

Şi aici este, de asemenea mai multe despre serverul de încărcare:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...bet-loads.html

Cel mai important lucru despre serverul de încărcare:
    - Ceea ce este inalta si ceea ce este scăzut depinde de cât de multe CPU aveţi
    - Dacă paginile dvs. afişează în timp acceptabil, atunci nu aveţi nici o problemă - indiferent de Încărcaţi Server este

De asemenea, mai avem încă multe idei cum să faci un alt progres de performanţă, astfel încât fiecare versiune va fi chiar mai repede

Te rugăm să ne spui dacă nu se răspunde la întrebarea dumneavoastră.
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-02-10 la 20:18.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Am citit toate aceste fire, după cum am spus, de asemenea, spunând sarcina este bine, deoarece din suma de CPS este bine, dar faptele rece sunt de încărcare este de 0,50 mea, fara, sarcina mea este cu 5.0-10.0.

10x pentru a încărca server de 20x, care este mare.

Care sunt cauzele de sarcină, este citit sau scris la mysql sau ambele sau altceva?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET pe site-ul nu numai traduse adaugă steaguri. Deci, aveţi de încărcare mai mare pentru că aveţi trafic suplimentar de pagini traduse. Dacă doriţi să verificaţi cât de mare impact asupra cache o au doar atunci vă rugăm să-l opriţi şi să verificaţi modul în care schimbările server-ul dvs. de încărcare. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că paginile traduse vor genera mult mai lent.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •