Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 24 de 24

Thread: Multe probleme la instalarea pe vbulletin 5

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Un lucru mai mult Marcin, pe htaccess "|core" trebuie să fie adăugate pe RewriteCond % {REQUEST_URI}
    Deci ar trebui sa arate acest lucru:
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcpclientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax|core)
    (editat ghidul meu de mai sus)
    avatare altceva nu va fi afişată (acces refuzat)

Mulţumiri
    Ultima modificare făcută de rafail; 02-10-15 la 20:08.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Vă mulţumesc foarte mult pentru informaţiile.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Doar pentru a informa că după astfel de modificări forum a fost performante foarte rău, unele pagini lucrat bine ca i-am spus, dar am observat multe db erori şi probleme pe traduceri. Mai multe pagini nu au fost chiar traduse. Asa ca am scos vbet (foarte greu de a face, deoarece ea a avut multe entried pe baza de date).

Aşteaptă o actualizare care va completa munca vb 5.1.9 şi nu provoacă astfel de probleme.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

VBET versiunea curent ar trebui să lucreze pentru vB 5.1.9. Nici un traducere de filme pot fi cauza epuizării traduceri limitele. Într-o configurare de mai sus am testat vBET pentru vB 5.1.9. Dacă aveţi orice alte probleme vă rugăm să creaţi un subiect nou.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •