Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 24

Thread: Multe probleme la instalarea pe vbulletin 5

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Da, am testat vBET pe vB 5.1.9. Bănuiesc că acest lucru este o problemă cu Configurarea serverului. Vă rugăm să încercaţi din nou, folosind DSO. Dacă după terminarea .htaccess veţi vedea paginile albe încercaţi să dezactivaţi furnizorii de traducere în AdminCP -> vBET -> Disponibilitate de furnizorii de traducere. Ai mod_rewrite activat?
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 01-10-15 la 18:52.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Traducător furnizorilor numai google a fost activ de la început.
    mod_rewrite este instalat implicit de apache
    DSO cu excepţia de caractere albe, imi da eroare de avertizare: nu pot modifica informaţiile din antet - antetele deja trimis în.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 223

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Ai testat DSO dumneavoastră după ultimul meu post? Am corectat un pic un fişier vBET şi aş dori să văd dacă DSO va funcţiona. Aceasta pagina de avertizare și alb sunt cunoscute probleme a căror soluție roata trebuie să fie mai uşor.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 02-10-15 la 08:24.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

A LUCRAT.

o întrebare, ar putea lăsa liniile mi-a trimis pe ignoră URL-uri?
    de asemenea, când selectez o limbă nevoile de codificare a stabilesc în browser pentru a unicode pentru a afişa corect caracterele. Există o modalitate de a afişa tradus limba fără necesitatea de a selecta codificarea pe browser-ul?
    Ultima modificare făcută de rafail; 02-10-15 la 11:24.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nu scoateţi ignoră URL-ul. Acest lucru permite atașările nu va fi analizat. Dacă vedeţi o pagină albă nu se schimba Configurarea serverului, pagini albe înseamnă, de obicei probleme cu conexiune la un furnizor de traduceri.
    Deja mă uit şi teste de probleme de codificare a caracterelor.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 02-10-15 la 11:33.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

De asemenea, pe pagini traduse attachemnts ce nu sunt afişate. vă rugăm să verificaţi, de asemenea

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Am schimbat limbi şi expresii > manager de limbă > Editare setări şi editat "HTML setului de caractere" la "UTF-8" şi codare problema rezolvata.
    Singura problema este acum că ataşările nu sunt afişate pe pagini traduse

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Tu ar putea arăta o astfel de legătură în cazul în care atasamente sunt afişate pe pagina de tradus nu, şi în cazul în care acestea nu apar pe pagina de tradus?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2015

Am fixat ataşările de a face o reparaţie pe mesele de ataşament (admincp > repararea/optimiza tabele)

Concluzia mea (pentru toţi utilizatorii vb5 care doriţi să instalaţi acest plug-in pe forumuri lor):

Acest addon a avut unele probleme de instalare care au fost fixate cu ajutorul "Marcin Kalak" (multe mulţumiri)

Să-l instalaţi pe Vbulletin 5.1.9 aveţi nevoie pentru a edita "/ core/includes/config.php" prin adăugarea de această linie pe la sfârşitul anului acesta:
    $ Config ['misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    Procesor PHP trebuie să fie "DSO", nu "CGI". Deci, dacă aveţi "cgi" trebuie chage să "DSO" pe server-ul dvs. Pe WHM cpanel, acesta poate fi schimbat de a merge la "serviciu configurare > configurare PHP advertisment SUExec" şi selectaţi acolo "PHP 5 Handler" la "DSO"

. Htaccess ar trebui să aibă începutul aceste linii:
    RewriteEngine On
    Opţiuni FollowSymLinks

RewriteRule arhiva / index.php / $? 2 & limba = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolari limbă =? $ 1 [L, QSA]
    Şi la capăt Acest linii:
    RewriteCond% {QUERY_STRING} redirecţionat =!
    RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA]
    Trebuie să adăugaţi adăuga "AdminCP -> vBET -> traducere opţiuni -> URL-uri de ignora":
    /filedata/
    /fetch
    /Image.php
    Şi du-te la "Admincp > limbi şi expresii > manager de limbă > Editare setări" şi edita "HTML setului de caractere" la "UTF-8"

Şi traduce Vbet plugin-ul va funcţiona pe Vbulletin 5.1.9
    Editare 27-12-15: după mai bine unele controale am găsit mai multe probleme, pagini de tradus chiar şi multe db erori la...
    Ultima modificare făcută de rafail; 27-12-15 la 14:47.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Mă bucur că te-am ajutat. În următoarea versiune vBET nu va fi necesar să modificaţi fişierul de configurare.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •