doar să vă asigurați că vor fi aceste addons lucra cu cloudflare în cazul în care principala cauză a textului dispare?
doar să vă asigurați că vor fi aceste addons lucra cu cloudflare în cazul în care principala cauză a textului dispare?
Dacă bănuiți că problema este cloudflare, atunci doar dezactiva pentru o clipă și rezultatele controlului. Dacă nu se schimbă nimic cu cloudflare cu dizabilități, atunci nu există nici un conflict la toate.
Vă rugăm să reţineţi că vBulletin a mii de plugin-uri. Nu avem posibilitatea să verificaţi şi nici nu te asigur ca vBET va funcţiona cu toate de cele în toate versiunile - aceasta este imposibil, deoarece dezvoltarea cele plugin-uri este de domeniul nostru. Continuare vBET este cu ajutorul toate mecanismele vBulletin asa ca majoritatea plugin-uri nu trebuie ORICE integrare paşi. vBET va coopera cu majoritatea de plugin-uri nici măcar n-am observat ca cele există, deoarece suntem traducerea rezultatul final.
Va rugam sa efectuat controlul și să ne dea rezultate.
Eu încerc să dezactivați cloudflare pentru ca doi trei oră, de asemenea, nu pare să lucreze de partea mea
este ok i cererea de pls servicii de instalare-mi pm pas mulțumesc
Va rog sa rezolvati prima emisiune de conexiuni externe a ta (serverhttp://www.vbenterprisetranslator.co...Disappear.html) şi mai târziu a testa compatibilitatea vBET de cloudflare.