Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Traducere de oprire după apostrof unică

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Traducere de oprire după apostrof unică

Rularea vBET 2.4.1, în cazul în care textul-sursă are un apostrof simple ('), traducerea se opreşte şi apoi se reia traducerea începând cu paragraful următor.

Deci, de exemplu, ar putea fi sursa teză:

Clopot de vacă maro au sunat.

dar textul tradus (în limba tradus) doar prezinta:

Maro vacă

şi se opreşte de traducere (lasă spaţiu alb) până la punctul următor.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Multumesc pentru nota - vom verifica şi corecta

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Verificat şi nimic nu se întâmplă aşa de partea noastră. Vă rugăm să ne trimiteţi URL-ul exact la firul de unde le putem vedea, de asemenea, şi arată care teză nu va fi rupt după traducere.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Voi vă PM cu informaţiile solicitate. Mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am gasit motiv, şi acest lucru nu este vina vBET. Este eroare PHP pe server (noastre s nu se întâmplă şi nu o alte pretenţii despre asta). Pe funcţia dumneavoastră server iconv are eroare - acesta este motivul de tăiere text. vBET face totul în mod corespunzător şi text este complet până când acesta este re-codificat de iconv funcţia - această funcţie (care este nativ PHP) pe serverul returnează text tăiat.

Pentru a rezolva aceasta trebuie sa te uiti soluţii în PHP. Poate unele de configurare. Maye update la versiunea alte PHP.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Problemă rezolvată!

Da, ai dreptate. Aceasta este ceea ce am făcut şi-l fix problema noastra. Suntem rulează PHP 5.2.6. O instalare complet curat (instalat de ISP-ul nostru). Dupa ce a citit analiza am inceput pentru a depana serverul nostru. Primul pas am luat a fost pentru a instala instrumente de dezvoltare şi, fără a face nimic altceva, imediat traducerile a început să lucreze! Deci, vă mulţumesc pentru a ne ajuta izola această problemă!

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

teşekkürler ..

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •