Bună
Ar putea vă rugăm să descrieţi problema specyfic pic mai mult, nu pot să complet înţeleg vă
???? De ce tu nu intelegi? Aşa cum am spus i-am cumpărat o copie gratis branding vBet, dar isnt! Arată "datorită vBET 3.5.4 puteţi să vă bucuraţi traduceri automate" - > WoW Forum | WoW FairPlay Bot Forum Vreau să scoateţi-l!
Ultima modificare făcută de vBET; 14-04-12 la 10:56. Motivul: bbcode corecţie
Aţi spus
În prezent vBET are versiuni diferite pentru brandingfree, aşa că ar putea să vă rugăm să-mi spuneţi dacă sunteţi sigur că aţi descărcat corect?Te rog trimite-mi noi instrucțiuni cum pentru a elimina, vechi cele doenst work...
Eu nu înţeleg.
Vă rugăm să Uita-te în contul meu.
I-am cumpărat vbet cu BRANDING gratuit.
Am descărcat şi instalat "vBET354BF.zip" dar gratuit, forumul nostru este de nu să branding cum ELIMIN COPYRIGHT Notice?
salut. Vă rugăm să fi politicos - într-adevăr nu există nici un motiv să urle. Ştiu că Radek tu nu au înţeles în prima dată, dar atunci când citiţi dumneavoastră foarte primul post puteţi afla că nu a fost prea clar ceea ce doriţi să eliminaţi - vBET, branding?... Am înţeles, dar încă nu a fost perfect clar şi Radek pur şi simplu cerut ce exact vrei să spui.
După ce a informat în mod politicos, că nu există alte pachet de branding gratuit şi puteţi pur şi simplu doar descărca şi instalaţi-l din nou. El a avut nici o informație înainte de la tine că aveţi deja făcut-o.
Deci vă rugăm să - fără tipa Da - am vedea că aveţi branding gratuit Personalul nostru are acest lucru informaţiile ataşat la fiecare post. I sînt mergi doar pentru a verifica noastre FTP does BF pachet este OK, sau există unele bug în ea. Va da soluţie în câteva minute după verificarea
Bună
Într-adevăr a fost un bug în presă BF - vă rugăm să descărcaţi-l din nou şi încărcaţi fişiere noi la server.
Ne pare rău pentru probleme de dumneavoastră. Vă rugăm să confirmaţi are problema este rezolvată.
Don't get me wrong, i a fost nu tipa, vreau doar pentru a face clar ceea ce vreau... sale de lucru acum, nevoie de numai 5 zile:-/
Multumesc oricum!