Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: branding gratuit?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default branding gratuit?

Text automatically translated from: English to: Romanian
    Translated text
    Bună, i-am cumpărat branding gratuit, dar vbet isnt.

Te rog trimite-mi noi instrucțiuni cum pentru a elimina, vechi cele doenst work...
    Original text

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Ar putea vă rugăm să descrieţi problema specyfic pic mai mult, nu pot să complet înţeleg vă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

???? De ce tu nu intelegi? Aşa cum am spus i-am cumpărat o copie gratis branding vBet, dar isnt! Arată "datorită vBET 3.5.4 puteţi să vă bucuraţi traduceri automate" - > WoW Forum | WoW FairPlay Bot Forum Vreau să scoateţi-l!
    Ultima modificare făcută de vBET; 14-04-12 la 10:56. Motivul: bbcode corecţie

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Aţi spus
    Te rog trimite-mi noi instrucțiuni cum pentru a elimina, vechi cele doenst work...
    În prezent vBET are versiuni diferite pentru brandingfree, aşa că ar putea să vă rugăm să-mi spuneţi dacă sunteţi sigur că aţi descărcat corect?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Eu nu înţeleg.

Vă rugăm să Uita-te în contul meu.

I-am cumpărat vbet cu BRANDING gratuit.

Am descărcat şi instalat "vBET354BF.zip" dar gratuit, forumul nostru este de nu să branding cum ELIMIN COPYRIGHT Notice?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

salut. Vă rugăm să fi politicos - într-adevăr nu există nici un motiv să urle. Ştiu că Radek tu nu au înţeles în prima dată, dar atunci când citiţi dumneavoastră foarte primul post puteţi afla că nu a fost prea clar ceea ce doriţi să eliminaţi - vBET, branding?... Am înţeles, dar încă nu a fost perfect clar şi Radek pur şi simplu cerut ce exact vrei să spui.

După ce a informat în mod politicos, că nu există alte pachet de branding gratuit şi puteţi pur şi simplu doar descărca şi instalaţi-l din nou. El a avut nici o informație înainte de la tine că aveţi deja făcut-o.

Deci vă rugăm să - fără tipa Da - am vedea că aveţi branding gratuit Personalul nostru are acest lucru informaţiile ataşat la fiecare post. I sînt mergi doar pentru a verifica noastre FTP does BF pachet este OK, sau există unele bug în ea. Va da soluţie în câteva minute după verificarea

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună
    Într-adevăr a fost un bug în presă BF - vă rugăm să descărcaţi-l din nou şi încărcaţi fişiere noi la server.

Ne pare rău pentru probleme de dumneavoastră. Vă rugăm să confirmaţi are problema este rezolvată.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Don't get me wrong, i a fost nu tipa, vreau doar pentru a face clar ceea ce vreau... sale de lucru acum, nevoie de numai 5 zile:-/

Multumesc oricum!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •