vBET nu funcţionează în forumul meu.
Este posibil că vBET nu funcţionează cu vBCMS?
În vBET = > principal I a lua eroare: destinaţie de forum are pentru a începe cu "/"
Forumul este în fifaplanet.de/
Drum liber traducere de vBET a lucrat
vBET nu funcţionează în forumul meu.
Este posibil că vBET nu funcţionează cu vBCMS?
În vBET = > principal I a lua eroare: destinaţie de forum are pentru a începe cu "/"
Forumul este în fifaplanet.de/
Drum liber traducere de vBET a lucrat
Este cunoscut bug-ul de vbet - ne descurca, şi se vor fi stabilite în viitor realase
Doar lăsaţi-l sau Editare fişier:
includes/vbenterprisetranslator_functions_formverify.php
funcţia de căutare
Code:forum root -> includes -> vbenterprisetranslator_functions_formverify.php
în funcţieGăsiţi liniaCode:vbet_check_forumdirectory
şi înainte de a pune:PHP Code:
$text = '';
Vă rugăm să reţineţi că este de ce nu vbet nu este de lucru - este doar de alertă.PHP Code:
if ($dummy == ""){
return true;
}
În timp ce schimbaţi pagina pot vedea avertisment:
Aveţi posibilitatea să eather cere dumneavoastră furnizor pentru a permite sau PM eu vă adminCP şi acces ftp, astfel încât am putea verifica it pe loculset_time_limit() a fost dezactivată pentru motive de securitate...
Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 11-04-12 la 17:00.
aveţi un PM
Cu curent seting vBET pare a fi working fin. Doar vă rugăm să reţineţi că "vechi" Microsft traducere API (că o utilizaţi) este închis, deci utilizaţi numai Apertium traducere API care a varia limite mici. Vă rugăm să ia în considerare utilizarea Microsoft traducere API de azure - care are free subscription (2 m caractere).
Aveţi încă nevoie ajutor cu această problemă? Dacă nu va marca de a rezolvat
Nici un răspuns, consideră că este rezolvată, vă rugăm să simt fără a cere întrebare şi am vor redeschidă acest thread.