Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: Deoarece upgrade mai recente rapoartelor de server vbet excesiv utilizarea resurselor de către vbet

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Deoarece upgrade mai recente rapoartelor de server vbet excesiv utilizarea resurselor de către vbet

Bună deoarece actualizarea la cele mai recente vbet ultima noapte server este de raportare acum că utilizarea excesivă a resurselor de vbet
    Timp: Tue Feb 21 13: 02: 15 2012 + 0000
    Cont: xxxxxx
    Resurse: Procedeu timp
    Depășit: 65324 > 1800 (secunde)
    Executabil: /usr/bin/php
    Linie de comandă: /usr/bin/php
    /xxxx/xxxxxx/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
    PID-UL: 28614
    Ucis: nu
    Eu sînt achiziþie sute de aceste, poate cineva de lucru pe optimizarea codul sau ceva????

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Suntem de lucru pe optimalization în fiecare rea; auxiliar

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Înţeleg că dar ultima versiune este mai rău pentru încărcare decât cel precedent, acesta este uciderea serverul meu!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Nu facem orice performanţă schimbarea actualizări. Vom adăuga doar noua traducere furnizor, cu algorith foarte aceeaşi

De asemenea, ceea ce vedeţi este:
    Sa nu vbenterprisetranslator_seo.php care durează întreaga resurselor - este întreg forum, deoarece fiecare cerere forum merge păstrăv vbenterprisetranslator_seo.php numai seturi de câteva variabile pentru vbseo.php şi include resursa solicitată într-adevăr. Setaţi întreg de trafic de forum pentru acest fişier de fişierul .htaccess. Deci nu există nici o problemă cu acest fişier la toate - acest lucru este dvs. consumul de întregului forum. Dacă este necesară o descriere mai multe în acest domeniu - vă rugăm să deschideţi thread noi pentru aceasta sau găsi deja existente. O problemă pe un fir

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ar putea face versiunea anterioară de vbet disponibile pentru mine aşa că poate downgrade şi a vedea dacă sarcina dispare atunci vă rugăm să?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

PM trimise vă rugăm să verificaţi inbox

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Vă mulţumim!, va instala care mai târziu astăzi şi post spate mâine după vizualizarea sever stats

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ne pare rău, site-ul meu este vb3, cred că pachetul aţi furnizat este pentru vb4.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Oh ne pare rau am face-o din nou

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

OK, i nu post spate imediat cum am vrut să vă asiguraţi, dar versiunea anterioară nu este de încărcare server jumătate la fel de mult ca cea mai recentă versiune, crezi că cea mai recentă versiune poate fi necesară căutarea la pentru a vedea ce?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •